31.03.2020.

Mjere sigurnosti u Studenac prodavaonicama

Mjere sigurnosti u Studenac prodavaonicama

Dragi naši kupci,

Pomno pratimo razvoj situacije i sve su naše aktivnosti usmjerene na cilj zaštite zaposlenika i kupaca. Kako bi osigurali primjerenu zaštitu svojih zaposlenika i kupaca, poslali smo upute našim zaposlenicima o postupanju i mjerama vezanim uz osobnu higijenu, higijenu površina unutar trgovina i uveli mjere kojima je cilj raditi na prevenciji širenja virusa.

Rukavice i dezinficijensi za zaposlenike dostupni su djelatnicima u svim prodavaonicama. Ostali materijali za zaštitu od koronavirusa, kao što su dodatni dezinficijensi za kupce, vizualna upozorenja u skladu s preporukama Zavoda za javno zdravstvo i stožera za Civilnu zaštitu Republike Hrvatske i trake za označavanje prostora u prodavaonicama, naručeni su pravovremeno u skladu s uputama nadležnih tijela.

Distribucija za sva prodajna mjesta je u konstantnom tijeku i bit će dokle god su mjere sigurnosti i zaštite na snazi. Za sve zaposlenike osigurane su po dvije perive maske. Prvi val višekratnih maski stigao je u prodavaonice, a drugi je u dolasku. Većina prodavaonica već je opskrbljena dok će ostali biti namireni u najkraćem mogućem roku.

Do sada je provedeno nekoliko kontrola koje nisu rezultirale pritužbama, već suprotno; primili smo komplimente koji se tiču poduzetih mjera zaštite. Svakodnevno pratimo sve preporuke Svjetske zdravstvene organizacije, Ministarstva zdravstva i Stožera civilne zaštite, te sukladno njima planiramo i organiziramo rad i poslovanje.

Zdravlje, sigurnost i najviši standardi higijenskih uvjeta naši su prioriteti. Vas molimo da tijekom kupovine održavate razmak od 2 (dva) metra od ostalih kupaca i djelatnika. Posebnu pozornost na to obratite prilikom čekanja u redu. Prilikom plaćanja, ukoliko je moguće, koristite beskontaktni način plaćanja odnosno karticu. Broj kupaca u trgovini je ograničen te vas molimo za strpljenje prilikom kupovine.

Dodatne informacije i protokol možete pronaći na plakatu na samim trgovinama te na našoj web stranici.

Održimo našu zajednicu sigurnom!

Isprintajte novost

Prikazane cijene su preračunate po fiksnom tečaju u iznosu od 1 EUR = 7,53450 HRK

Studenac - potvrđeni prijatelj svojih kupaca!