Studenac market
16.04.2020.

Studenac donira Crvenom križu hranu i potrepštine u vrijednosti 70,000 kuna

Studenac donira Crvenom križu hranu i potrepštine u vrijednosti 70,000 kuna

U ovim izvanrednim okolnostima, uloga Crvenog križa koji pomaže najranjivijim članovima zajednice, od izuzetne je važnosti.

Kako bismo im pomogli pri ostvarivanju humanitarnih ciljeva, odlučili smo donirati hranu i druge potrepštine, prema izboru i potrebama Crvenog križa, u ukupnoj vrijednosti od 70,000 kuna.

Donaciju smo raspodijelili na sedam županija (Dubrovačko-neretvansku, Primorsko-goransku, Istarsku, Ličko-senjsku, Splitsko-dalmatinsku, Šibensko-kninsku i Zadarsku) te ćemo ju svakog tjedna uručiti lokalnom Crvenom križu u jednoj od županija.

Nina Mimica, direktorica marketinga Studenca, tim povodom je izjavila: "Pomoć zajednici važna je uvijek, a posebno je značajna u izvanrednim okolnostima s kojima se trenutno susrećemo. U Hrvatskom Crvenom križu prepoznali smo ozbiljnog partnera koji će poduzeti sve korake kako bi prijeko potrebna pomoć stigla do najpotrebitijih i na tome smo im unaprijed zahvalni."

Uloga Crvenog križa je potpora, oslonac i sigurnost za najranjivije i potrebite, a važnost i veličina njihovih aktivnosti posebno je vidljiva u ovim izazovnim vremenima.

Oni su uvijek tu za sve članove zajednice, budimo i mi za njih. #StudenacZaZajednicu

Isprintajte novost

Studenac - potvrđeni prijatelj svojih kupaca!