20.03.2020.

Protokol i ograničenja u Studenac trgovinama

Protokol i ograničenja u Studenac trgovinama

Dragi naši kupci,

Zbog prevencije od zaraze koronavirusom (COVID-19) uveli smo u naše trgovine nekoliko ograničenja.

Tijekom kupovine, molimo vas da se pridržavate preporučenog razmaka prilikom plaćanja na blagajni, a unutar prodavaonice držite razmak od drugih minimalno 2 m.

Prilikom plaćanja, ukoliko je moguće, koristite beskontaktni način plaćanja odnosno karticu. Broj kupaca u trgovini je ograničen te Vas molimo za strpljenje prilikom kupovine.

Našim djelatnicima osigurali smo rukavice, antibakterijska sredstva i dodatna sredstva potrebna za siguran rad. Dodatni materijal za zaštitu od koronavirusa, kao što su dodatni dezinficijensi za kupce, vizualna upozorenja u skladu s preporukama Zavoda za javno zdravstvo i stožera za Civilnu zaštitu Republike Hrvatske i trake za označavanje prostora u prodavaonicama, naručeni su pravovremeno u skladu s uputama nadležnih tijela.

Distribucija za sva prodajna mjesta je u tijeku: većina prodavaonica već je opskrbljena dok će ostali biti namireni u najkraćem mogućem roku. Prvi val zaštitnih maski dostavljen je u prodavaonice, a nove količine su u dolasku. U novim je okolnostima distribucija otežana, pa Vas molimo za razumijevanje.

Dodatne informacije i protokol možete pronaći na plakatu na samim trgovinama te na našoj web stranici.

Održimo našu zajednicu sigurnom!

Isprintajte novost

Prikazane cijene su preračunate po fiksnom tečaju u iznosu od 1 EUR = 7,53450 HRK

Studenac - potvrđeni prijatelj svojih kupaca!