Studenac market
16.12.2020.

Poznato i sigurno mjesto za kupovinu – Vaš kvartovski Studenac

Poznato i sigurno mjesto za kupovinu – Vaš kvartovski Studenac

Izazovna i neizvjesna vremena podsjećaju nas na važnost suosjećanja i brige o drugome. Kako bi naši zaposlenici i kupci ostali sigurni i zdravi, u svim našim prodavaonicama provode se potrebne mjere zaštite od koronavirusa.

Pouzdano i poznato mjesto za kupovinu

U okolnostima koje nas potiču da ostanemo sigurni te da se ne izlažemo nepotrebno, vaša kvartovska Studenac prodavaonica, u kojoj vas čekaju poznata lica naših djelatnika i djelatnica, siguran je i pouzdan izbor za kupovinu.

Kupce svakog tjedna očekuju nove akcijske ponude. U raznovrsnom izboru namirnica pronaći ćete sve potrebno vašem kućanstvu, a pritom ćete uz novac, uštedjeti i vrijeme jer Studenac je uvijek korak do Vas. Uz uspješnu kupovinu, na istom mjestu možete platiti režije te poslati ili preuzeti svoj paket .

Povjerenje kupaca koje uživaju djelatnici i djelatnice u trgovinama, jedno je od naših najvrjednijih pogodnosti, a u ovim pandemijskim okolnostima uloga vaše kvartovske trgovine nezamjenjiva je.

Bezbrižna i ugodna kupovina

Činimo sve kako bi se naši kupci u rijetkim trenucima izbivanja iz sigurnosti vlastitog doma, osjećali pozitivno te nam predstavlja zadovoljstvo što svoju kupovinu odabiru obaviti u funkcionalnim, opremljenim i vizualno ugodnim Studenac prodavaonicama.

Mjere za zaštitu djelatnika i kupaca strogo se provode u svim našim prodavaonicama. Pozivamo kupce da se pridržavaju mjera istaknutih u prodavaonicama te verbalnih uputa osoblja. U ovoj borbi protiv koronavirusa, bitan je doprinos svakog od nas.

I kad ste kod kuće, Studenac je korak do Vas

Na području Splita i Dubrovnika dostupna je usluga dostave namirnica na kućnu adresu, kako biste svoju kupovinu obavili brzo, jednostavno i sigurno.

U udobnosti i sigurnosti doma pripremite i svoju shopping listu, uz našu mobilnu aplikaciju koju možete preuzeti na:

App Store ili Google play

Najnovije akcijske ponude čekaju vas u novom katalogu koji možete prelistati na Studenac web stranici!

Isprintajte novost

Studenac - potvrđeni prijatelj svojih kupaca!