16.12.2020.

Poznato i sigurno mjesto za kupovinu – Vaš kvartovski Studenac

Poznato i sigurno mjesto za kupovinu – Vaš kvartovski Studenac

Izazovna i neizvjesna vremena podsjećaju nas na važnost suosjećanja i brige o drugome. Kako bi naši zaposlenici i kupci ostali sigurni i zdravi, u svim našim prodavaonicama provode se potrebne mjere zaštite od koronavirusa.

Pouzdano i poznato mjesto za kupovinu

U okolnostima koje nas potiču da ostanemo sigurni te da se ne izlažemo nepotrebno, vaša kvartovska Studenac prodavaonica, u kojoj vas čekaju poznata lica naših djelatnika i djelatnica, siguran je i pouzdan izbor za kupovinu.

Kupce svakog tjedna očekuju nove akcijske ponude. U raznovrsnom izboru namirnica pronaći ćete sve potrebno vašem kućanstvu, a pritom ćete uz novac, uštedjeti i vrijeme jer Studenac je uvijek korak do Vas. Uz uspješnu kupovinu, na istom mjestu možete platiti režije, poslati ili preuzeti svoj paket ili pak preuzeti namirnice naručene online.

Povjerenje kupaca koje uživaju djelatnici i djelatnice u trgovinama, jedno je od naših najvrjednijih pogodnosti, a u ovim pandemijskim okolnostima uloga vaše kvartovske trgovine nezamjenjiva je.

Bezbrižna i ugodna kupovina

Činimo sve kako bi se naši kupci u rijetkim trenucima izbivanja iz sigurnosti vlastitog doma, osjećali pozitivno te nam predstavlja zadovoljstvo što svoju kupovinu odabiru obaviti u funkcionalnim, opremljenim i vizualno ugodnim Studenac prodavaonicama.

Mjere za zaštitu djelatnika i kupaca strogo se provode u svim našim prodavaonicama. Pozivamo kupce da se pridržavaju mjera istaknutih u prodavaonicama te verbalnih uputa osoblja. U ovoj borbi protiv koronavirusa, bitan je doprinos svakog od nas.

I kad ste kod kuće, Studenac je korak do Vas

Ukoliko niste u mogućnost izaći iz svojeg doma, potrebne namirnice možete naručiti online putem naše usluge Kupi i pokupi, a bliska osoba može ih preuzeti za vas u odabranoj Studenac prodavaonici.

Na području Splita i Dubrovnika dostupna je usluga dostave namirnica na kućnu adresu, kako biste svoju kupovinu obavili brzo, jednostavno i sigurno.

U udobnosti i sigurnosti doma pripremite i svoju shopping listu, uz našu mobilnu aplikaciju koju možete preuzeti na:

App Store ili Google play

Najnovije akcijske ponude čekaju vas u novom katalogu koji možete prelistati na Studenac web stranici!

Isprintajte novost

Studenac - potvrđeni prijatelj svojih kupaca!