20.03.2020.

Edukacija i provedba mjera zaštite djelatnika Studenac marketa

Edukacija i provedba mjera zaštite djelatnika Studenac marketa

Dragi kupci,

Svakodnevno pratimo sve preporuke Svjetske zdravstvene organizacije, Ministarstva zdravstva i Stožera civilne zaštite, te sukladno njima planiramo i organiziramo rad i poslovanje. Zdravlje, sigurnost i najviši standardi higijenskih uvjeta naši su prioriteti.

Kako bi se u potpunosti smanjio rizik od širenja zaraze i osigurala čistoća trgovine, sve naše trgovine redovno se čiste i dezinficiraju. To uključuje čišćenje pultova, blagajna, vitrina, košara i ostalih površina.

Naši djelatnici informirani su o pravilnom pranju ruku i ostalim potrebnim mjerama sigurnosti. Na svim trgovinama jasno je istaknut HACCAP priručnik za pravilno pranje ruku kao i ostali dokumenti vezani uz mjere sigurnosti. Vizualna upozorenja u skladu s preporukama Zavoda za javno zdravstvo i stožera za Civilnu zaštitu Republike Hrvatske i trake za označavanje prostora u prodavaonicama, naručeni su pravovremeno u skladu s uputama nadležnih tijela. Distribucija za sva prodajna mjesta je u tijeku: većina prodavaonica već je opskrbljena dok će ostali biti namireni u najkraćem mogućem roku.

Dezinfekcija prostora provodi se sredstvom za dezinfekciju (DEZISAN ili BIS DEZI-CLEAN) u odgovarajućim omjerima, unutar radnog vremena, nakon radnog vremena te po potrebi.

Naši djelatnici informirani su o tome da peru i dezinficiraju ruke:

·         Prije početka rada i nakon odmora;

·         Nakon korištenja sanitarnog čvora;

·         Nakon rukovanja nečistim predmetima;

·         Nakon usluživanja kupaca;

·         U svim situacijama u kojima je potrebno obaviti pranje radi uklanjanja potencijalnih mikroorganizama.

Važno je napomenuti kako su svi djelatnici informirani o mjerama koje se provode. To se odnosi na članove uprave, djelatnike, ali i sve ostale odjele. Sva službena putovanja djelatnika su otkazana, djelatnicima je osigurana oprema za siguran rad. Do daljnjega su otkazani svi sastanci s dobavljačima, vanjskim suradnicima i koordinatorima prodaje te smo se prebacili na alternativne metode rada. Nadalje, provode se razna dodatna ograničenja prilikom kupovine.

Više informacija i novosti možete pratiti na našim web stranicama koje će biti redovno ažurirane.           

Održimo našu zajednicu sigurnom!

Isprintajte novost

Prikazane cijene su preračunate po fiksnom tečaju u iznosu od 1 EUR = 7,53450 HRK

Studenac - potvrđeni prijatelj svojih kupaca!