Studenac market

Donacije online

Poštovani kupci Studenac marketa,

pozivamo vas da svojim donacijama podržite rad Hrvatskog Crvenog križa čija je svrha promicanje i ostvarivanje humanitarnih ciljeva i programa od opće koristi.

Rad ove humanitarne udruge možete podržati online donacijom na Studenac web stranici, a neki od osnovnih ciljeva prikupljanja materijalnih dobara su poticanje i unapređenje solidarnosti i međusobnog pomaganja te socijalne sigurnosti građana.

Svakom donacijom podupirete humanu i nepristranu pomoć potrebitim članovima društva.Pomozimo Crvenom križu te zajedno izgradimo bolje uvjete za svakog člana zajednice!

  • Namjena prikupljanja financijskih sredstava za Crveni križ je program „Set za 5!“, kojim se osigurava nabava i podjela higijenskih paketa za djecu u potrebi.
  • Cilj ovog programa je razvijanje svijesti o važnosti osobne higijene te usvajanje vrijednosti zdravog življenja, čija se neophodnost posebno ističe u doba pandemije.
  • Želite li pomoći kod nabave higijenskih torbica za djecu u siromaštvu, svoj doprinos možete jednostavno uplatiti putem Studenac web stranice.
Set za 5

Novčane donacije moguće je izvršiti na dva načina; plaćanjem karticama ili plaćanjem mobilnim bankarstvom.

Plaćanje karticama

Za plaćanje karticama, upišite željeni iznos donacije te odaberite “Plaćanje”, čime ćete biti usmjereni na sustav sigurnog plaćanja.

Plaćanje mobilnim bankarstvom

Za plaćanje mobilnim bankarstvom, u svojoj m-banking aplikaciji odaberite opciju plaćanja skeniranjem, a zatim skenirajte bar kôd prikazan niže. Skeniranjem koda svi podaci za plaćanje se automatski popunjavaju u novom nalogu, a vi dodajte iznos koji želite donirati.

Plaćanje mobilnim bankarstvom
Novčana sredstva možete donirati sljedećim kreditnim karticama:
Sigurnost plaćanja kreditnim karticama

Tajnost Vaših podataka je zaštićena i osigurana uporabom SSL enkripcije. Stranice za naplatu putem interneta osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128-bitnom enkripcijom podataka. SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi sprječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihovog prijenosa.

Time je omogućen siguran prijenos informacija te onemogućen nedozvoljen pristup podacima prilikom komunikacije između korisnikovog računala i WebPay servisa, te obratno.

WebPay servis i financijske ustanove razmjenjuju podatke uporabom virtualne privatne mreže (VPN), koja je zaštićena od neautoriziranog pristupa.

Webteh Payment Gateway je certificiran prema PCI DSS Level 1 sigurnosnom standardu propisanom Visa i MasterCard pravilima.

Trgovac ne pohranjuje brojeve kreditnih kartica i brojevi nisu dostupni neovlaštenim osobama.

Zahvaljujemo tvrtki Monri Payments d.o.o. na besplatnoj usluzi prihvata i obradi transakcija čime su pomogli u realiziranju donacija za Crveni križ.

Prikazane cijene su preračunate po fiksnom tečaju u iznosu od 1 EUR = 7,53450 HRK

Studenac - potvrđeni prijatelj svojih kupaca!