Studenac market

Ekoznalci

Upoznajte životinje Hrvatske i Ekoznalce skupite sve!

Krenite u nezaboravnu pustolovinu s Ekoznalcima i otkrijte koje životinje žive na području Hrvatske! Hobotnica Helga, orada Ornela, rak Robi i kornjača Krešo povest će vas na putovanje hrvatskim rijekama i brežuljcima, jezerima i Jadranskim morem te vas upoznati s karakterističnim životinjskim vrstama na ovom području.

Do 11. listopada sudjelujte u skupljanju čak 76 sličica životinja, skupite naljepnice za bodove i kupite plišane privjeske svojih omiljenih Ekoznalca po posebnoj cijeni!

Ekoznalci

Kako do sličica i privjeska omiljenog ekoznalca?

Za svakih potrošenih 8 € u Studencu dobivate paketić koji sadrži naljepnicu za bodove, dvije sličice sa životinjama i kul privremenu tetovažu.

Naljepnice za bodove zalijepite u za to predviđenu knjižicu, skupite 20 naljepnica i kupite privjesak s likom omiljenog Ekoznalca po povlaštenoj cijeni od 1,99 €. Za skupljenih 10 naljepnica, plišani privjesak Ekoznalac može biti vaš za 4,99 €!

Skupljanjem sličica sa životinjama u poseban album naučite više o raznolikosti životinjskog svijeta u Hrvatskoj. Skupite sličice, popunite cijeli album i pohvalite se prijateljima! Album je dostupan po fiksnoj cijeni od 1,99 €.

Omiljeni Ekoznalci mogu biti Vaši po povoljnijim cijenama i uz kupone u Moj Studenac aplikaciji!

Zamijenite 1000 bodova unutar Moj Studenac aplikacije za kupon i kupite privjesak Ekoznalca po cijeni od 4,99 €. Uz zamjenu 2200 bodova za kupon plišani privjesak omiljenog Ekoznalca Vaš je po cijeni od 1,99 €!

Uživajte u učenju i sretno pri skupljanju!

Ponuda je dostupna u svim Studenac prodavaonicama do isteka zaliha.

Kornjača Krešo
Kornjača Krešo
Kornjača Krešo
Hobotnica Helga
Hobotnica Helga
Hobotnica Helga
Rak Robi
Rak Robi
Rak Robi
Orada Ornela
Orada Ornela
Orada Ornela

Studenac - potvrđeni prijatelj svojih kupaca!