Ekoznalci

Tko su ekoznalci?

Upoznajte Ekoznalce – Krešu, Ornelu, Helgu i Robija, našu vrijednu eko ekipu! Ekološki osviješteni i vrijedni, njihove su najveće vrline, a i zajednički moto je jasan: I korak sitan, za prirodu je bitan!
Naša eko ekipa pomaže očuvati prirodu i učiniti svima život ljepšim, ugodnijim i zdravijim! Dok je Krešo zadužen za čišćenje šuma i rijeka od miješanog otpada, ostatak ekipe vrijedno brine o očuvanju mora i morskog dna – Ornela je stručnjakinja u prikupljanju papira, Helga vrijedno prikuplja staklo, a Robi brine za plastiku.


Poslušajte našu pjesmicu!


Kornjača Krešo
Kornjača Krešo
Kornjača Krešo
Hobotnica Helga
Hobotnica Helga
Hobotnica Helga
Rak Robi
Rak Robi
Rak Robi
Orada Ornela
Orada Ornela
Orada Ornela

Kako i gdje kupiti omiljenog ekoznalca?

Imate već omiljenog Ekoznalca ili su vam dragi baš svi? Naljepnice skupite i po nižoj cijeni Ekoznalce kupite! Kako? Kupovinom u vrijednosti od 5,31 € (40 kuna), dobivate jednu naljepnicu. Skupite 20 naljepnica i kupite plišanog Ekoznalca za 2,65 € (19,99 kn)!
Za skupljenih 10 naljepnica, Ekoznalac može biti vaš za 6,63 € (49,99 kn)! Naljepnice se dijele u svim Studenac marketima, a plišane igračke Kreše, Ornele, Helge i Robija možete kupiti i po punoj cijeni od 11,94 € (89,99 kn)!

Ponuda je dostupna u sljedećim dućanima:

Studenac
Pemo
Lonia

Prikazane cijene su preračunate po fiksnom tečaju u iznosu od 1 EUR = 7,53450 HRK

Studenac - potvrđeni prijatelj svojih kupaca!