Studenac market

Akcija Selce

Brojni ronioci u organizaciji Ronilačkog centra Mihurić iz Selca podržali su nas u provedbi ekoakcije u Selcu, zahvaljujući kojoj smo s morskog dna duž živopisnog Selca izronili i uklonili gotovo 40 kubika raznovrsnog otpada. Tako smo i na Kvarneru dali svoj doprinos prirodi, ali i lokalnoj zajednici kojoj pripadamo.

I ovoga smo puta uklonili mnogobrojni raznovrsni otpad koji je narušavao čistoću ovog dijela Jadranskog mora i obale. Naime, količina i zastupljenost plastičnog otpada na dnu Jadranskog mora među najvišima su u Europi, stoga je društveno odgovorno poslovanje usmjereno na ekološke inicijative i projekte od iznimne važnosti.

Akcija čišćenja mora i podmorja održana 7. svibnja 2022. u Selcu četvrta je ekoakcija u sklopu našeg projekta 'Korak bliže prirodi', pokrenutog 2020. godine.

Upravo sa željom da stanovnicima i posjetiteljima jadranske obale vratimo iskonski plavi Jadran, veselimo se nastavku provedbe našeg društveno odgovornog projekta 'Korak bliže prirodi' i novim akcijama koje slijede.

Novosti i projekti

Studenac - potvrđeni prijatelj svojih kupaca!