Studenac market

Akcija Zagreb

Vrijedni volonteri Udruge Biom i zagrebački Zoološki vrt podržali su nas u našem petom „Koraku bliže prirodi“, zahvaljujući kojem smo, s ciljem očuvanja urbane bioraznolikosti izradili čak 70 kućica i hranilica za ptice.

Prvi je to put da smo u sklopu ovog projekta zakoračili na kopno, točnije u grad Zagreb te svojim aktivnostima pridonijeli i kontinentalnom dijelu Hrvatske. Izrađene smo kućice odlučili donirati brojnim školama i vrtićima kako bismo omogućili bolje uvjete za gniježđenje i lakše prezimljavanje gradskim pticama diljem Hrvatske.

Izrađivanje kućica i hranilica za ptice održano 15. listopada u Zagrebu naša je peta eko akcija provedena u sklopu društveno odgovornog projekta „Korak bliže prirodi“. U suradnji s brojnim partnerima, dosadašnjim smo aktivnostima pridonijeli čišćem Jadranu i očuvanju urbane bioraznolikosti te s nestrpljenjem iščekujemo nastavak našeg društveno odgovornog projekta i nadolazećih eko akcija, kao i prilika za druženje i suradnju izvan uredske svakodnevice!

Fotogalerija

Novosti i projekti

Studenac - potvrđeni prijatelj svojih kupaca!