Studenac market

O programu

Da bismo kao kompanija pružili potporu humanitarnim, zdravstvenim i drugim projektima koji pridonose dobrobiti i unapređenju života zajednice, u listopadu 2021. godine u sklopu svog društveno odgovornog poslovanja pokrenuli smo program „Korak bliže zajednici“.

Ujedinjeni narodi su u okviru dokumenta „Mijenjamo svoj svijet: Agenda za održivi razvoj do 2030. godine“ usvojili 17 globalnih ciljeva održivog razvoja. Vodeći se upravo tim ciljevima, Studenac kontinuirano podržava i potiče pozitivne promjene u lokalnim zajednicama.

Želja nam je ovim programom društveno odgovornog poslovanja podržati sve one koji svojim radom i zalaganjem u lokalnoj zajednici najučinkovitije pridonose ispunjavanju tih ciljeva, a samim time i kvalitetnijem životu naših sugrađana.

Kako se i sama kompanija rasla i razvijala, tako je rastao i razvijao se i program. Krenuli smo s četiri godišnja ciklusa potpore neprofitnim organizacijama u bonovima u protuvrijednosti od 100.000 kuna da bismo rasli do donacija u novcu te cjelovitih, pomno osmišljenih projekata poput godišnje donacije sapuna Ekoznalci za 63 osnovne škole u Hrvatskoj te potpore malim poljoprivrednim proizvođačima plasirajući njihove proizvode u više od 1200 naših dućana diljem Hrvatske.

Društveno odgovorno poslovanje dio je dugoročne poslovne strategije Studenca, a naš program „Korak bliže zajednici“ nastavak je nastojanja da kao tvrtka sustavno nastavimo podržavati sve aktere i projekte koji su na dobrobit naših susjeda i sugrađana te donose pozitivne promjene u naše lokalne zajednice.

Projekti i novosti

Studenac - potvrđeni prijatelj svojih kupaca!