Studenac market

Poljoprivreda u Slavoniji

U sklopu strateškog programa „Korak bliže zajednici“ pokrenuli smo i projekt podrške malim poljoprivrednim proizvođačima iz cijele Hrvatske. Projekt je započeo u rujnu 2023. godine pod imenom „Slavonija u srcu i u 1200 naših dućana“ kako bismo podržali male poljoprivrednike iz Slavonije da putem naše prodajne mreže od više od 1200 dućana plasiraju svoje proizvode širom Hrvatske te tako održe i unaprijede poslovanje svojih OPG-ova te održivog gospodarstva naše najplodnije regije, Slavonije.

Uz partnere PZ Jabuka i Osatin, koji okupljaju male poljoprivrednike, objavili smo i otvoreni javni poziv svim zainteresiranim proizvođačima svježeg voća i povrća koji zadovoljavaju uvjete definirane u Pozivu da nam se jednostavno i transparentno jave osnovne.

Intencija nam je uključiti u suradnju što veći broj malih slavonskih proizvođača, ali ipak će svi proizvodi proći vrlo detaljan proces kontrole kvalitete, čemu pristupamo s iznimnom pažnjom kako bi našim susjedima i dalje isporučivali najsvježije i najkvalitetnije voće i povrće.

No, nećemo se na ovome zaustaviti! „Slavonija u srcu i u 1200 naših dućana“ predstavlja svojevrsnu uvertiru u implementaciju šireg plana pružanja prijateljske ruke malim proizvođačima iz cijele Hrvatske. U 2024. godini tako su u planu već tri nove faze projekta u kojima će se pružiti prilika i malim proizvođačima iz drugih dijelova Hrvatske.

Novosti

Prikazane cijene su preračunate po fiksnom tečaju u iznosu od 1 EUR = 7,53450 HRK

Studenac - potvrđeni prijatelj svojih kupaca!