24.09.2021.

Studenac pokrenuo projekt „Korak bliže zajednici“

Studenac pokrenuo projekt „Korak bliže zajednici“

Studenac, vodeći maloprodajni lanac na Jadranu, pokrenuo je svoj novi društveno odgovorni projekt „Korak bliže zajednici“, u kojem mogu sudjelovati neprofitne organizacije koje se brinu o iskorjenjivanju gladi i promoviraju zdrav život.

Projekt smo osmislili kako bismo pružili potporu humanitarnim, zdravstvenim i drugim programima koji pridonose dobrobiti i unapređenju života zajednice. Predvidjeli smo raspodjelu sredstava u vrijednosti od 100.000 kuna, a prijave za donacije počinju 1. listopada i traju sve do kraja mjeseca.

U sklopu projekta četiri puta godišnje zaprimat ćemo prijave i dodjeljivati sredstva organizacijama koje svojim radom pridonose unapređenju kvalitete života i općoj koristi zajednice.

Pozivamo sve zainteresirane da više o projektu, uvjetima sudjelovanja u natječaju te Pravilnik i prijavnicu pronađu na službenoj stranici – studenac.hr/korak-blize-zajednici.

Za sudjelovanje je ključno ispunjavanje formulara na spomenutoj stranici, a svi dobitnici bit će objavljeni na našoj internetskoj stranici unutar roka određenog Pravilnikom. Prije prijave, pozivamo vas i na detaljnije čitanje Pravilnika.

Pri određivanju kriterija vodili smo se globalnim ciljevima održivog razvoja Ujedinjenih naroda, točnije, drugim i trećim ciljem, koji se odnose na iskorjenjivanje gladi i promociju zdravog života te blagostanja za ljude svih generacija. Sredstva ćemo usmjeriti organizacijama koje svojim radom pomažu socijalno ugroženim obiteljima, pojedincima i samohranim roditeljima te ostalima koji se suočavaju s nestašicom osnovnih sredstava. Također, u fokusu tvrtke su i oni koji se bave promocijom zdravog života, rehabilitacijom, postizanjem kvalitetnijeg života djece i starijih osoba s posebnim zdravstvenim potrebama te prevencijom bolesti, ali i izgradnjom odgovarajućih igrališta, dječjim klubovima, sportom i rekreacijom za osobe svih dobi.

Odgovorno poslovanje dio je naše dugoročne poslovne strategije, a „Korak bliže zajednici“ nastavak je nastojanja da kao tvrtka pridonosimo pozitivnim društvenim promjenama.

Isprintajte novost

Studenac - potvrđeni prijatelj svojih kupaca!