Studenac market
01.02.2023.

Otvoren šesti krug prijava za donacije „Korak bliže zajednici.“

Otvoren šesti krug prijava za donacije „Korak bliže zajednici.“

Službeno je otvoren šesti krug prijava za donacije u sklopu našeg društveno odgovornog projekta „Korak bliže zajednici”, a prijaviti se mogu neprofitne organizacije i udruge iz cijele Hrvatske.

Prijave su otvorene od 1. do 28. veljače 2023., a sve zainteresirane pozivamo da se informiraju i prijave putem obrasca za prijave na našoj internetskoj stranici .

Društveno odgovorni projekt pokrenut u listopadu 2021.

Društveno odgovorni projekt „Korak bliže zajednici” pokrenuli smo u listopadu 2021., a osmišljen je kako bi Studenac kao kompanija pružio potporu humanitarnim, zdravstvenim i drugim programima koji pridonose dobrobiti i unapređenju života zajednice. Od pokretanja projekta pa sve do danas ukupno je donirano nešto više od 66 000 eura (pola milijuna kuna), a u ovoj godini, nakon predviđena tri kruga donacija, iznos će dosegnuti 111 000 eura.

Za 2023. godinu predviđena su dva kruga donacija, a s prvim započinjemo u veljači čija je tema usmjerena na zdravlje (pr. briga o djeci i odraslima s određenim poteškoćama u razvoju, briga o djeci i odraslima koji su oboljeli od određenih bolesti, pr. maligna oboljenja, rijetke bolesti i sl., organizacija i  smještaj roditelja djece s malignim ili drugim oboljenjima, briga za osobe s invaliditetom i sl) te će pet neprofitnih organizacija i udruga imati priliku osvojiti donaciju u iznosu od 15 000 eura. Od ovoga kruga, mijenja se i oblik donacija pri čemu će dobitnici jedan dio donacije primiti u obliku Studenac poklon bonova, a drugi u gotovinskom iznosu.

Društveno odgovorno poslovanje dio je dugoročne poslovne strategije Studenca, a putem programa „Korak bliže zajednici” nastojimo pridonositi pozitivnim promjenama u društvu. Tematika na koju smo usmjereni pri provođenju donacija u ovoj godini jest zdravlje u medicinskom smislu riječi i iskorjenjivanje gladi.

Isprintajte novost

Prikazane cijene su preračunate po fiksnom tečaju u iznosu od 1 EUR = 7,53450 HRK

Studenac - potvrđeni prijatelj svojih kupaca!