Studenac market
03.08.2023.

Studenac donirao udrugama 15.000 eura

Studenac donirao udrugama 15.000 eura

U šestom krugu donacija koje se dodjeljuju u sklopu projekta Korak bliže zajednici Studenac je donirao ukupno 15.000 eura kao potporu radu pet udruga koje svojim djelovanjem doprinose dobrobiti i unapređenju kvalitete života svojih lokalnih zajednica.

Donacija je ravnomjerno raspodijeljena među Udrugom obitelji osoba s duševnim teškoćama Lica duše – Split, udrugom Ljubav na djelu - Udruga roditelja djece oboljele od malignih i kroničnih bolesti, Udrugom osoba s invaliditetom „Prijatelj” Metković, Udrugom osoba s invaliditetom grada Opatije te Udrugom slijepih grada Kutine i dijela SMŽ-e.

Društveno odgovorni projekt „Korak bliže zajednici” provodi se od listopada 2021., a u ovom krugu uvedena je i jedna novost - izmijenjen je oblik donacije pa su dobitnici pored poklon bonova u vrijednosti 1.500 eura, dobili i 1.500 eura u gotovinskom iznosu.

Društveno odgovorno poslovanje dio je dugoročne poslovne strategije Studenca, a putem programa „Korak bliže zajednici” nastojimo pridonositi pozitivnim promjenama u društvu. Pri odabiru organizacija, povjerenstvo Studenca se vodilo ciljevima koje su usvojili Ujedinjeni narodi, a koji se odnose na u ovoj godini jest zdravlje u medicinskom smislu riječi i iskorjenjivanje gladi.

Isprintajte novost

Prikazane cijene su preračunate po fiksnom tečaju u iznosu od 1 EUR = 7,53450 HRK

Studenac - potvrđeni prijatelj svojih kupaca!