Studenac market
01.02.2024.

Službeno je otvoren sedmi krug prijava za donacije

Službeno je otvoren sedmi krug prijava za donacije

Službeno je otvoren sedmi krug prijava za donacije u sklopu našeg društveno odgovornog projekta „Korak bliže zajednici”, a prijaviti se mogu neprofitne organizacije i udruge iz područja Slavonije.

Prijave su otvorene od 1. do 29. veljače 2024., a sve zainteresirane pozivamo da se informiraju i prijave putem obrasca za prijave na našoj internetskoj stranici .

Društveno odgovorni projekt pokrenut u listopadu 2021.

Društveno odgovorni projekt „Korak bliže zajednici” pokrenuli smo u listopadu 2021., a osmišljen je kako bi Studenac kao kompanija pružio potporu humanitarnim, zdravstvenim i drugim programima koji pridonose dobrobiti i unapređenju života zajednice. Od pokretanja projekta pa sve do danas ukupno je donirano nešto više od 80.000 eura.

U veljači započinjemo s prvim od naša četiri donacijska kruga planirana za 2024. godinu. Svaki donacijski ciklus bit će usmjeren prema jednoj od regija - Slavoniji, Dalmaciji, Istri i Središnjoj Hrvatskoj. Pozivamo sve neprofitne organizacije i udruge koje se brinu o iskorjenjivanju gladi, pridonose blagostanju ljudi svih generacija ili promoviraju zdrav život da se prijave. Vodeći se prvi, drugim i trećim UN-ovim ciljem koji se odnose upravo na prethodno spomenuta područja djelovanja, stručni tim Studenca odabrat će pet udruga ili organizacija čiji rad i aktivnosti će podržati donacijama u ukupnom iznosu od 20.000 eura. U ovom donacijskom ciklusu ponovno unapređujemo oblik donacije pa će svaka izabrana udruga ili organizacija dobiti puni iznos od 4.000 eura u gotovinskom obliku.

Društveno odgovorno poslovanje dio je dugoročne poslovne strategije Studenca, a putem programa „Korak bliže zajednici” nastojimo pridonositi pozitivnim promjenama u društvu.

Isprintajte novost

Studenac - potvrđeni prijatelj svojih kupaca!