Studenac market
03.06.2024.

Službeno je otvoren osmi krug prijava za donacije

Službeno je otvoren osmi krug prijava za donacije

Službeno je otvoren osmi krug prijava za donacije u sklopu našeg društveno odgovornog projekta „Korak bliže zajednici”. Poziv na prijavu upućen je svim udrugama i neprofitnim organizacijama s područja Dalmacije, Istre, Primorja, Like i Gorskog kotara koje svojim radom doprinose unaprjeđenju kvalitete života i općoj društvenoj koristi svojoj zajednici. Prijave se zaprimaju od 3. lipnja do 3. srpnja putem online obrasca na web stranici Studenca – Korak bliže zajednici.

Vodeći se prvim, drugim i trećim UN-ovim ciljevima koji se odnose na iskorjenjivanje siromaštva, iskorjenjivanje gladi te zdravlje i dobrobit svih generacija, stručni tim Studenca odabrat će pet udruga ili organizacija čiji rad i aktivnosti će podržati donacijama u ukupnom iznosu od 20.000 eura.

„Kao lanac susjedskih dućana prisutan i pri ruci našim kupcima na više od 1250 lokacija na području čitave Lijepe Naše, u gotovo svakom njezinom kutku, osjećamo se sastavnim dijelom zajednice. Taj odnos ovako učvršćujemo i na dubljoj razini - jer smatramo da smo odgovorni direktno utjecati na dobrobit zajednica u kojima djelujemo. To najuspješnije možemo činiti podržavajući one koji najbolje znaju što je ljudima kojima su svaki dan blizu doista potrebno. Zato ne sumnjam da ćemo i u ovom krugu, na području naše obale, Like i Gorskog kotara, zajedno ostvariti rezultate kojima ćemo se ponositi", izjavila je ovim putem Tatjana Spajić, direktorica korporativnih komunikacija u Studencu.

Osmi krug donacija drugi je od triju planiranih u 2024. godini u kojima će se donirati ukupno 60 tisuća eura, a ciklusima se pokrivaju sve hrvatske regije. Prvi ovogodišnji krug donacija bio je usmjeren na Slavoniju gdje je Studenac donirao ukupno 20 tisuća eura za pet odabranih udruga. U posljednjem krugu, krajem godine, donirat će se neprofitnim udrugama i organizacijama s područja Zagreba i središnje Hrvatske.

U dosadašnjih sedam provedenih donacijskih krugova u sklopu projekta „Korak bliže zajednici“, Studenac je donirao ukupno 101 tisuću eura desecima odabranih neprofitnih organizacija i udruga.

Društveno odgovorno poslovanje dio je dugoročne poslovne strategije Studenca, a putem programa „Korak bliže zajednici” nastojimo pridonositi pozitivnim promjenama u društvu.

Isprintajte novost

Studenac - potvrđeni prijatelj svojih kupaca!