Studenac market

O projektu korak bliže znanju

Studenac je, kao društveno odgovorna kompanija, svjestan važnosti ulaganja u znanje i prednosti koje ono donosi pojedincima, a samim time i zajednici. S tom mišlju, vodeći se jednim od globalnih ciljeva održivog razvoja Ujedinjenih naroda, a to je osiguravanje uključivog i kvalitetnog obrazovanja te promoviranje mogućnosti cjeloživotnog učenja svih ljudi, svih životnih dobi, pokrenuli smo projekt „Korak bliže znanju“. Zahvaljujući projektu, različitim aktivnostima podržavamo pojedince, programe, ustanove i organizacije posvećene znanju i promicanju njegove važnosti. Također, naš je cilj posebnim tematskim projektima u sklopu „Koraka bliže znanju“ pružiti kreativne alate i edukativne članke te potaknuti interes kako odraslih tako i onih najmlađih za stjecanje znanja.

Samo je obrazovano društvo, koje njeguje ljubav prema znanju, spremno odgovoriti na lokalne i globalne izazove kojima smo svakodnevno izloženi. Stoga Studenac, kao prava trgovina-susjed, želi biti dio pozitivnih promjena.

Društveno odgovorno poslovanje dio je dugoročne poslovne strategije Studenca, a naš „Korak bliže znanju“ nastavak je nastojanja da kao tvrtka pridonosimo upravo takvim promjenama.

Novosti

Prikazane cijene su preračunate po fiksnom tečaju u iznosu od 1 EUR = 7,53450 HRK

Studenac - potvrđeni prijatelj svojih kupaca!