Kako bi svojim kupcima predstavili najbolje hrvatske poljoprivrednike i njihove proizvode, u Studencu potičemo da kušate domaće.

U Studencu nudimo vrhunske domaće proizvode lokalnih proizvođača, a kvalitetnom suradnjom s njima pomažemo i hrvatskom gospodarstvu.
Na našim policama pronađite ukusne i svježe proizvode koje za vas, s puno pažnje, proizvode hrvatski OPG-ovi.

Upoznajte naše
OPG-ovce

kusaj-domace-people
kusaj-domace-branch

Svježe povrće izvrsnog okusa iz Kaštel Starog

OPG Ujević

Ljubav prema polju i prirodi bila je kamen temeljac za osnivanje OPG-a Ujević, a uz pomoć marljivog rada pretvorila se u domaću poljoprivrednu uspješnicu. Njihovu proizvodnju koja je započela prije 14 godina, karakteriziraju obiteljska suradnja i višegodišnja tradicija. U našem asortimanu možete pronaći ukusnu cvjetaču s njihovih polja. Iako je na gospodarstvu Ujevića uzgoj povrtnih kultura rijetko kada vremenski ograničen posao, u njemu istinski uživaju – kao i u činjenici da su upravo ovi proizvodi rado odabrani s polica Studenca!

kusaj-domace-branch

Neuobičajeni batat i tikve pravo su neretvansko blago

OPG Željko Bijeliš

Ono što je počelo kao uzgoj lubenica, hrabrim pothvatima i eksperimentiranjem s manje poznatim povrćem proširilo se i na druge kulture kao što su batat te butternut i hokaido tikve. Suradnja sa Studencem ovom OPG-u omogućava slobodu u organizaciji proizvodnje, olakšava planiranje sadnje i osigurava stabilnost u prodaji jer su naši brojni kupci prepoznali nutritivnost i izvrstan okus voća i povrća s neretvanskih polja te ih rado kupuju i konzumiraju.

kusaj-domace-branch

Najsočnije lubenice iz predivne doline Neretve

OPG Mataga

Lubenice možemo nazvati simbolom ljeta, a voće koje nam donosi OPG Mataga simbolom kvalitete i vrhunskog okusa u voćarstvu. Osim lubenica, u Studencu možete naći i razne agrume voćnjaka OPG-a Mataga kao što su mandarine i limuni. Iako je rad u voćnjaku često fizički intenzivan, ove naše suradnike iznimno veseli krajnji rezultat koji iz njega proizlazi – police pune svježih i ukusnih proizvoda, po cijeni koja odgovara i kupcu i prodavatelju.

kusaj-domace-branch

Ukusni povrtni obrok iz srca Cetinske krajine

OPG Goran Poljak

Različito povrće koje možete ugledati na našim policama nerijetko dolazi upravo s OPG-a Goran Poljak iz Glavica. Dok naši kupci već sedam godina uživaju u ovim vrsnim plodovima, tradicija njihova uzgoja još je dugotrajnije naslijeđe obitelji Poljak. Krumpir, kupus, kelj i tikvice povrće je koje našim kupcima omogućuje ukusne i nutritivno bogate obroke, a suradnja sa Studencem ovom OPG-u pomaže u plasmanu proizvoda i održavanju njegova razvoja.

kusaj-domace-branch

Slatko, sočno i domaće – vrgoračko voće

OPG Franić Milenko

Osim što njihovo voće ima odličan okus i vrhunske je kvalitete, proizvodi OPG-a Franić Milenko mogu se pohvaliti i svojim raznolikim opusom. Tu su breskve, grožđe, šljive, jabuke, ali i daleko najpopularnije sezonsko voće – nektarine. OPG Franić Milenko osnovan je prije više od dvanaest godina, a njegovi proizvodi svakodnevno oduševljavaju kupce Studenca duže od pola tog razdoblja. Studenac i OPG Franić Milenko poseban naglasak stavljaju na održavanje voća svježim, kako bi kupcima omogućili maksimalno uživanje u njihovoj kvaliteti.

kusaj-domace-branch

Ukusna blitva koja odiše zdravljem i svježinom

OPG Jozo Kešina

Spoj ljubavi prema uzgoju domaćih namirnica i dugogodišnjeg marljivog rada, za Jozu Kešinu rezultirao je finim povrćem koje svakodnevno krasi police Studenca. Ovaj OPG iz Metkovića svoje proizvode plasira u suradnji sa Studencem već sedam godina, a blitva je svakako najtraženiji od njih. Prepoznatljivo sezonsko voće kao što su šipak i mandarine u našim su dućanima nerijetko također iz voćnjaka ovog OPG-a, što njegova vlasnika iznimno veseli jer predstavljaju pravi dašak ukusne tradicije na hrvatskim jelovnicima.

Kontrola kvalitete i svježine

Naša je misija kupcima ponuditi samo one proizvode koji odišu svježinom i kvalitetom. Kako bismo osigurali kupovinu vrhunskih proizvoda, uspostavili smo detaljne procedure i standarde koji nam to omogućuju. Edukacija naših zaposlenika, pomni odabir dobavljača, provođenje kontrole te ispravna i organizirana briga o artiklima samo su neki od procesa kojima postižemo zadane ciljeve kvalitete i svježine.

Dok našim OPG suradnicima koje ovdje imate prilike upoznati omogućavamo siguran plasman na prodajno mjesto, istovremeno kupcima osiguravamo najbolje namirnice za pripremu zdravih i ukusnih obroka.

kusaj-domace-svjeze-povrce

Putovanje Studenac voća i povrća

1
korak1

Uzgoj domaćih proizvoda

Stvaranje vrhunskih plodova

Marljive ruke OPG-ovaca pažljivo uzgajaju najukusnije voće i povrće koje će svoje putovanje završiti na policama Studenca. Vrhunski plodovi nastaju koristeći obiteljsku tradiciju te provjerene metode prirodnog i organskog tretmana.
2
korak2

Skladištenje, sortiranje i selektiranje

Čuvari okusa i kvalitete

Svježe ubrani proizvodi prolaze stroge procese provjere i kontrole kvalitete koje smo uspostavili kako bismo osigurali izvrsnost. Proizvodi se potom skladište koristeći pažljive i precizne metode te pripremaju za isporuku u Studenac markete.
3
korak3

Distribucija i kupovina

S naših polica na vaš stol

Kako bi košarice za kupovinu uvijek bile pune svježeg voća i povrća, nastojimo dati brzi odgovor na taj logistički izazov. Dostavu i plasman u trgovine vršimo brzo i efikasno, a visokim prioritetom smatramo i čistoću i urednost naših polica i artikala.
kusaj-domace-hrv

Tjedna akcija

Domaći proizvodi nalaze se i u našem novom katalogu!
Potražite oznaku srca s natpisom “domaće” i uživajte u ukusnim proizvodima!

Pogledajte tjednu akciju

Studenac - potvrđeni prijatelj svojih kupaca!