Kako bi svojim kupcima predstavili najbolje hrvatske poljoprivrednike i njihove proizvode, u Studencu potičemo da kušate domaće.

U Studencu nudimo vrhunske domaće proizvode lokalnih proizvođača, a kvalitetnom suradnjom s njima pomažemo i hrvatskom gospodarstvu.
Na našim policama pronađite ukusne i svježe proizvode koje za vas, s puno pažnje, proizvode hrvatski OPG-ovi.

Upoznajte naše
OPG-ovce

kusaj-domace-people
kusaj-domace-branch

Najbolji krumpir s plodnog međimurskog polja

POZDEREC d.o.o.

Međimurska plodna zemlja u kombinaciji s odličnim geografskim položajem i dobrom klimom, odlični su uvjeti za uzgoj ratarskih kultura i krumpira. Vrijedne ruke obitelji Pozderec već 30 godina njeguju tradiciju uzgoja krumpira i žitarica, a 2012. godine proširili su proizvodnju otvorivši tvrtku Pozderec d.o.o. U radu ove male, ali uspješne tvrtke sudjeluje cijela obitelj, a ljubav prema polju, poljoprivredi i obiteljskoj tradiciji motivira ih da uvijek pružaju kvalitetan proizvod. Upravo je to moto i Studenca, a zahvaljujući našim zajedničkim ciljevima, kupci već petnaest godina mogu uživati u ukusnim proizvodima obiteljske tvrtke Pozderec.

kusaj-domace-branch

Raskošna zelena salata i ukusna kapula iz Rogoznice

OPG Nikola Grgurević

Dobra klima i pjeskovita rogoznička zemlja rajski su uvjeti za uzgoj nekih od najsvestranijih povrtnih kultura. Već gotovo 20 godina na tom području djeluje OPG Nikola Grgurević na čijim plodnim poljima rastu ukusna zelena salata i prvoklasna kapula. Ljubav prema poljoprivredi, ali i kraju u kojem se rodio i odrastao, Nikoli Grgureviću dali su poticajni vjetar u leđa za osnivanje OPG-a nakon što je 2003. godine ostao bez posla. Zahvaljujući toj odluci, naši kupci danas mogu uživati u ukusnim i svježim proizvodima koji s polja obitelji Grgurević stižu ravno na police Studenca.

kusaj-domace-branch

Svježe povrće izvrsnog okusa iz Kaštel Starog

OPG Ujević

Ljubav prema polju i prirodi bila je kamen temeljac za osnivanje OPG-a Ujević, a uz pomoć marljivog rada pretvorila se u domaću poljoprivrednu uspješnicu. Njihovu proizvodnju koja je započela prije 14 godina, karakteriziraju obiteljska suradnja i višegodišnja tradicija. U našem asortimanu možete pronaći ukusnu cvjetaču s njihovih polja. Iako je na gospodarstvu Ujevića uzgoj povrtnih kultura rijetko kada vremenski ograničen posao, u njemu istinski uživaju – kao i u činjenici da su upravo ovi proizvodi rado odabrani s polica Studenca!

kusaj-domace-branch

Neuobičajeni batat i tikve pravo su neretvansko blago

OPG Željko Bijeliš

Ono što je počelo kao uzgoj lubenica, hrabrim pothvatima i eksperimentiranjem s manje poznatim povrćem proširilo se i na druge kulture kao što su batat te butternut i hokaido tikve. Suradnja sa Studencem ovom OPG-u omogućava slobodu u organizaciji proizvodnje, olakšava planiranje sadnje i osigurava stabilnost u prodaji jer su naši brojni kupci prepoznali nutritivnost i izvrstan okus voća i povrća s neretvanskih polja te ih rado kupuju i konzumiraju.

kusaj-domace-branch

Najsočnije lubenice iz predivne doline Neretve

OPG Mataga

Lubenice možemo nazvati simbolom ljeta, a voće koje nam donosi OPG Mataga simbolom kvalitete i vrhunskog okusa u voćarstvu. Osim lubenica, u Studencu možete naći i razne agrume voćnjaka OPG-a Mataga kao što su mandarine i limuni. Iako je rad u voćnjaku često fizički intenzivan, ove naše suradnike iznimno veseli krajnji rezultat koji iz njega proizlazi – police pune svježih i ukusnih proizvoda, po cijeni koja odgovara i kupcu i prodavatelju.

kusaj-domace-branch

Ukusni povrtni obrok iz srca Cetinske krajine

OPG Goran Poljak

Različito povrće koje možete ugledati na našim policama nerijetko dolazi upravo s OPG-a Goran Poljak iz Glavica. Dok naši kupci već sedam godina uživaju u ovim vrsnim plodovima, tradicija njihova uzgoja još je dugotrajnije naslijeđe obitelji Poljak. Krumpir, kupus, kelj i tikvice povrće je koje našim kupcima omogućuje ukusne i nutritivno bogate obroke, a suradnja sa Studencem ovom OPG-u pomaže u plasmanu proizvoda i održavanju njegova razvoja.

kusaj-domace-branch

Slatko, sočno i domaće – vrgoračko voće

OPG Franić Milenko

Osim što njihovo voće ima odličan okus i vrhunske je kvalitete, proizvodi OPG-a Franić Milenko mogu se pohvaliti i svojim raznolikim opusom. Tu su breskve, grožđe, šljive, jabuke, ali i daleko najpopularnije sezonsko voće – nektarine. OPG Franić Milenko osnovan je prije više od dvanaest godina, a njegovi proizvodi svakodnevno oduševljavaju kupce Studenca duže od pola tog razdoblja. Studenac i OPG Franić Milenko poseban naglasak stavljaju na održavanje voća svježim, kako bi kupcima omogućili maksimalno uživanje u njihovoj kvaliteti.

kusaj-domace-branch

Ukusna blitva koja odiše zdravljem i svježinom

OPG Jozo Kešina

Spoj ljubavi prema uzgoju domaćih namirnica i dugogodišnjeg marljivog rada, za Jozu Kešinu rezultirao je finim povrćem koje svakodnevno krasi police Studenca. Ovaj OPG iz Metkovića svoje proizvode plasira u suradnji sa Studencem već sedam godina, a blitva je svakako najtraženiji od njih. Prepoznatljivo sezonsko voće kao što su šipak i mandarine u našim su dućanima nerijetko također iz voćnjaka ovog OPG-a, što njegova vlasnika iznimno veseli jer predstavljaju pravi dašak ukusne tradicije na hrvatskim jelovnicima.

Kontrola kvalitete i svježine

Naša je misija kupcima ponuditi samo one proizvode koji odišu svježinom i kvalitetom. Kako bismo osigurali kupovinu vrhunskih proizvoda, uspostavili smo detaljne procedure i standarde koji nam to omogućuju. Edukacija naših zaposlenika, pomni odabir dobavljača, provođenje kontrole te ispravna i organizirana briga o artiklima samo su neki od procesa kojima postižemo zadane ciljeve kvalitete i svježine.

Dok našim OPG suradnicima koje ovdje imate prilike upoznati omogućavamo siguran plasman na prodajno mjesto, istovremeno kupcima osiguravamo najbolje namirnice za pripremu zdravih i ukusnih obroka.

kusaj-domace-svjeze-povrce

Putovanje Studenac voća i povrća

1
korak1

Uzgoj domaćih proizvoda

Stvaranje vrhunskih plodova

Marljive ruke OPG-ovaca pažljivo uzgajaju najukusnije voće i povrće koje će svoje putovanje završiti na policama Studenca. Vrhunski plodovi nastaju koristeći obiteljsku tradiciju te provjerene metode prirodnog i organskog tretmana.
2
korak2

Skladištenje, sortiranje i selektiranje

Čuvari okusa i kvalitete

Svježe ubrani proizvodi prolaze stroge procese provjere i kontrole kvalitete koje smo uspostavili kako bismo osigurali izvrsnost. Proizvodi se potom skladište koristeći pažljive i precizne metode te pripremaju za isporuku u Studenac markete.
3
korak3

Distribucija i kupovina

S naših polica na vaš stol

Kako bi košarice za kupovinu uvijek bile pune svježeg voća i povrća, nastojimo dati brzi odgovor na taj logistički izazov. Dostavu i plasman u trgovine vršimo brzo i efikasno, a visokim prioritetom smatramo i čistoću i urednost naših polica i artikala.
kusaj-domace-hrv

Tjedna akcija

Domaći proizvodi nalaze se i u našem novom katalogu!
Potražite oznaku srca s natpisom “domaće” i uživajte u ukusnim proizvodima!

Pogledajte tjednu akciju

Prikazane cijene su preračunate po fiksnom tečaju u iznosu od 1 EUR = 7,53450 HRK

Studenac - potvrđeni prijatelj svojih kupaca!