Studenac market

Kako bi svojim kupcima predstavili najbolje hrvatske proizvođače i njihove proizvode, u Studencu potičemo da kušate domaće.

U Studencu nudimo vrhunske domaće proizvode lokalnih proizvođača, a kvalitetnom suradnjom s njima pomažemo i hrvatskom gospodarstvu.
Na našim policama pronađite ukusne i svježe proizvode koje za vas, s puno pažnje, proizvode hrvatski OPG-ovi.

Upoznajte naše
OPG-ovce

kusaj-domace-people
kusaj-domace-branch

Slatko, sočno i domaće – vrgoračko voće

OPG Franić Milenko

OPG Franić Milenko, čiji se proizvodi odlikuju vrhunskom kvalitetom i izvrsnim okusom, uzgaja širok asortiman voća. Uz breskve, grožđe, jabuke i nektarine, na plodnim vrgoračkim poljima ovog OPG-a rastu i ukusne šljive i sočne kruške! Osnovan prije više od 12 godina, kontinuirano oduševljavaju kupce Studenca sa svojom raznovrsnom ponudom voća. Održavanje svježine voća je od velike važnosti za OPG Franić Milenko i Studenac kako bi kupcima omogućili maksimalan užitak u njihovim proizvodima!

kusaj-domace-branch

Svježe i zdrave borovnice - najsočnije plave bobice iz Siska

Plantaža Boroviček d.o.o.

Ekološki uzgojene, zdrave i kvalitetne borovnice – glavni su moto Plantaže Boroviček d.o.o. iz Novog Sela u okolici Siska. Ljubav prema svom rodnom kraju i poljoprivredi iskazuju upravo kroz uzgoj izvrsnog proizvoda na plantaži od 34 hektara. Rad u poljoprivredi za njih predstavlja unaprjeđenje poljoprivrednog potencijala svog kraja te plasiranje zdravog i ukusnog proizvoda svim ljubiteljima ovih sočnih bobica! U suradnji sa Studencem, Plantaža Boroviček d.o.o. želi naglasiti važnost plasmana domaćih proizvoda i pružiti kupcima proizvode bez pesticida. Zahvaljujući zajedničkim ciljevima, izuzetno zdrave, ukusne i sočne borovnice ovog proizvođača možete pronaći na policama Studenca!

kusaj-domace-branch

Najbolji krumpir s plodnog međimurskog polja

POZDEREC d.o.o.

Međimurska plodna zemlja u kombinaciji s odličnim geografskim položajem i dobrom klimom, odlični su uvjeti za uzgoj ratarskih kultura i krumpira. Vrijedne ruke obitelji Pozderec već 30 godina njeguju tradiciju uzgoja krumpira i žitarica, a 2012. godine proširili su proizvodnju otvorivši tvrtku Pozderec d.o.o. U radu ove male, ali uspješne tvrtke sudjeluje cijela obitelj, a ljubav prema polju, poljoprivredi i obiteljskoj tradiciji motivira ih da uvijek pružaju kvalitetan proizvod. Upravo je to moto i Studenca, a zahvaljujući našim zajedničkim ciljevima, kupci već petnaest godina mogu uživati u ukusnim proizvodima obiteljske tvrtke Pozderec.

kusaj-domace-branch

Raskošna zelena salata i ukusna kapula iz Rogoznice

OPG Nikola Grgurević

Dobra klima i pjeskovita rogoznička zemlja rajski su uvjeti za uzgoj nekih od najsvestranijih povrtnih kultura. Već gotovo 20 godina na tom području djeluje OPG Nikola Grgurević na čijim plodnim poljima rastu ukusna zelena salata i prvoklasna kapula. Ljubav prema poljoprivredi, ali i kraju u kojem se rodio i odrastao, Nikoli Grgureviću dali su poticajni vjetar u leđa za osnivanje OPG-a nakon što je 2003. godine ostao bez posla. Zahvaljujući toj odluci, naši kupci danas mogu uživati u ukusnim i svježim proizvodima koji s polja obitelji Grgurević stižu ravno na police Studenca.

kusaj-domace-branch

Svježe povrće izvrsnog okusa iz Kaštel Starog

OPG Ujević

Ljubav prema polju i prirodi bila je kamen temeljac za osnivanje OPG-a Ujević, a uz pomoć marljivog rada pretvorila se u domaću poljoprivrednu uspješnicu. Njihovu proizvodnju koja je započela prije 14 godina, karakteriziraju obiteljska suradnja i višegodišnja tradicija. U našem asortimanu možete pronaći ukusnu cvjetaču s njihovih polja. Iako je na gospodarstvu Ujevića uzgoj povrtnih kultura rijetko kada vremenski ograničen posao, u njemu istinski uživaju – kao i u činjenici da su upravo ovi proizvodi rado odabrani s polica Studenca!

kusaj-domace-branch

Neuobičajeni batat i tikve pravo su neretvansko blago

OPG Željko Bijeliš

Ono što je počelo kao uzgoj lubenica, hrabrim pothvatima i eksperimentiranjem s manje poznatim povrćem proširilo se i na druge kulture kao što su batat te butternut i hokaido tikve. Suradnja sa Studencem ovom OPG-u omogućava slobodu u organizaciji proizvodnje, olakšava planiranje sadnje i osigurava stabilnost u prodaji jer su naši brojni kupci prepoznali nutritivnost i izvrstan okus voća i povrća s neretvanskih polja te ih rado kupuju i konzumiraju.

kusaj-domace-branch

Najsočnije lubenice iz predivne doline Neretve

OPG Mataga

Lubenice možemo nazvati simbolom ljeta, a voće koje nam donosi OPG Mataga simbolom kvalitete i vrhunskog okusa u voćarstvu. Osim lubenica, u Studencu možete naći i razne agrume voćnjaka OPG-a Mataga kao što su mandarine i limuni. Iako je rad u voćnjaku često fizički intenzivan, ove naše suradnike iznimno veseli krajnji rezultat koji iz njega proizlazi – police pune svježih i ukusnih proizvoda, po cijeni koja odgovara i kupcu i prodavatelju.

kusaj-domace-branch

Ukusni povrtni obrok iz srca Cetinske krajine

OPG Goran Poljak

Različito povrće koje možete ugledati na našim policama nerijetko dolazi upravo s OPG-a Goran Poljak iz Glavica. Dok naši kupci već sedam godina uživaju u ovim vrsnim plodovima, tradicija njihova uzgoja još je dugotrajnije naslijeđe obitelji Poljak. Krumpir, kupus, kelj i tikvice povrće je koje našim kupcima omogućuje ukusne i nutritivno bogate obroke, a suradnja sa Studencem ovom OPG-u pomaže u plasmanu proizvoda i održavanju njegova razvoja.

kusaj-domace-branch

Ukusna blitva koja odiše zdravljem i svježinom

OPG Jozo Kešina

Spoj ljubavi prema uzgoju domaćih namirnica i dugogodišnjeg marljivog rada, za Jozu Kešinu rezultirao je finim povrćem koje svakodnevno krasi police Studenca. Ovaj OPG iz Metkovića svoje proizvode plasira u suradnji sa Studencem već sedam godina, a blitva je svakako najtraženiji od njih. Prepoznatljivo sezonsko voće kao što su šipak i mandarine u našim su dućanima nerijetko također iz voćnjaka ovog OPG-a, što njegova vlasnika iznimno veseli jer predstavljaju pravi dašak ukusne tradicije na hrvatskim jelovnicima.

Upoznajte naše
proizvođače

kusaj-domace-makers
kusaj-domace-branch

Tradicionalni kruh ispod sača – omiljeni gost obiteljskog stola

Samčović d.o.o.

Provjerena receptura bez aditiva i pojačivača okusa i jedinstven način pečenja dobitna su formula za vrhunski kruh ispod sača i pekarske proizvode obiteljske tvrtke Samčović d.o.o. Gotovo čitavo desetljeće ove mirisne delicije nastaju u veseloj radionici s pedesetak vrijednih djelatnika koji ih proizvode baš onako kako se to radilo nekad – ručnim miješanjem, s puno pažnje i truda. Njihove svježe domaće proizvode možete pronaći na policama odabranih Studenac prodavaonica.

kusaj-domace-branch

Istarski sinonim za najfiniji domaći kruh

Brionka d.d. Pula

Domaći kruh, svježa peciva i tradicionalne slastice pulske Brionke pod sloganom „Tradicija na vašem stolu!“ donose neizmjernu radost na obiteljske stolove brojnih genracija još od davne 1942. godine. Pomno odabrani kvalitetni sastojci, tradicionalna receptura i ručni rad vrijednih pekara i slastičara tajna su uspjeha ove radionice iz srca Istre koji traje već više od osam desetljeća. Zahvaljujući uspješnoj dugogodišnjoj suradnji, svježe, mirisne i tople proizvode Brionke d.d možete pronaći i na policama odabranih Studenac prodavaonica u Istri.

kusaj-domace-hrv

Tjedna akcija

Domaći proizvodi nalaze se i u našem novom katalogu!
Potražite oznaku srca s natpisom “domaće” i uživajte u ukusnim proizvodima!

Pogledajte tjednu akciju

Studenac - potvrđeni prijatelj svojih kupaca!