Studenac market
03.12.2020.

Pogodite u koju prodavaonicu dolazi Djed Božićnjak i osvojite nagrade!

Pogodite u koju prodavaonicu dolazi Djed Božićnjak i osvojite nagrade!

Djed Božićnjak ovog Adventa stiže u odabrane Studenac trgovine!

Da blagdanski duh u ovim neizvjesnim vremenima ipak ne izostane i da najmlađima pružimo poseban razlog za dobro raspoloženje, u ovom smo ih posebnom mjesecu odlučili obradovati i prirediti pravi božićni kutak u odabranim trgovinama.

Uz pridržavanje svih epidemioloških mjera u trgovini, djeca će tako moći doznati odakle je to Djed došao i kako se priprema za Božić, ali i otkriti mu svoje želje te dobiti slatkiše. No to nije sve, ovog Adventa Studenac postaje i prava mala ispostava za zaprimanje božićnih pisama.

Naime, u božićnom kutku djecu čeka i prigodna kutija za pisma. Djeca su tako pozvana da u svojim domovima napišu pismo ili popis božićnih želja, a zatim ih u pratnji roditelja donesu u Studenac i ubace u kutiju tijekom druženja. Na pismu ili omotnici potrebno je istaknuti poštansku adresu i podatke, kako bi poseban dar stigao na vrata onih koji budu izabrani. Svi oni koji pismo ne pripreme u svojim domovima mogu to učiniti u božićnom kutku, a Studenac će među pristiglim pismima izabrati najkreativnije i mališana nagraditi poklon-paketom.

Na službenoj Studenac Facebook stranici možete pratiti u koju će prodavaonicu Djed Božićnjak svratiti, a uz to imate priliku osvojiti poklon bon u vrijednosti 100 kuna za kupovinu u Studencu. Sve što trebate učiniti je prvi pogoditi mjesto na koje dolazi Djed!

Isprintajte novost

Studenac - potvrđeni prijatelj svojih kupaca!