Dostava Studenac kupi i pokupi Cool kartica
23.12.2020.

Završila je naša ovogodišnja božićna avantura Djeda Božićnjaka

Završila je naša ovogodišnja božićna avantura Djeda Božićnjaka

Studenac je u blagdanskom mjesecu obradovao najmlađe i priredio pravi božićni kutak u odabranim trgovinama

Naš Djed Božićnjak ovog Adventa posjetio je odabrane Studenac trgovine diljem Jadrana. Na prvoj božićnoj turneji, obišao je tako Pulu, Rijeku, Zadar, Šibenik, Omiš i Ploče. Djed se družio s djecom i darivao ih slatkim darovima u posebnom božićnom kutku.

Vodeći maloprodajni lanac na Jadranu tako se pobrinuo za to da blagdanski duh u ovim neizvjesnim vremenima ipak ne izostane i da najmlađima pruži poseban razlog za dobro raspoloženje.

Uz pridržavanje svih epidemioloških mjera u trgovina, atmosfera je bila odlična. Djeca su upoznala Djeda, doznala sve o njegovim zanimljivim dogodovštinama, dobila slatkiše, ali i zabavila se pišući pisma. Naime, ovog Adventa Studenac je bio i prava mala ispostava za zaprimanje božićnih pisama.

Mališani su crtali i pisali svoje želje, a zatim pisma ubacivali u posebne kutije su stigle do marljivih pomoćnika Djeda Božićnjaka zaduženih za ispunjavanje želja. Tako je više od pedeset malenih kreativaca dobilo posebne poklone za koje vjerujemo da će ih dodatno razveseliti.

Studenac proteklih godina kontinuirano ulaže u poboljšanje svojeg asortimana, usluga, ali i posebnih promotivnih programa radi ispunjavanja potreba svojih kupaca i pružanja iskustva ugodne kupnje. Božićni kutak dio je tog ulaganja, s posebnim naglaskom na radost darivanja, i to onih najmlađih, poručuju iz Studenca.

Isprintajte novost