30.12.2020.

Studenac donirao građanima potresom pogođenih područja

Studenac donirao građanima potresom pogođenih područja

KORAK ZA VAS I SRCEM UZ VAS - Studenac duboko suosjeća s građanima Petrinje, Siska, Gline i svih pogođenih područja Sisačko-moslavačke županije te se odmah uključio u pomoć i to svojom donacijom i humanitarnim angažmanom sa širom zajednicom.

Studenac je donirao i dostavio prijeko potrebnu pitku vodu, na poziv Crvenog križa Zagreb i u dogovoru s Javnom vatrogasnom postrojbom Sisak. Isto tako, u dijelu prodavaonica već su postavljene i košare za prikupljanje potrepština koje će biti otpremljene prema pogođenim područjima. Studenac će tako samostalno, ali i u suradnji s brojnim udrugama i organizacijama, u prodavaonicama nastaviti prikupljati potrepštine i poziva sve zainteresirane da se jave i uključe. Sve prikupljene potrepštine će zatim prevesti i dostaviti potrebitima, u suradnji s Crvenim križem i u vlastitom angažmanu.

Također, prema Petrinji je već krenula i donacija potrepština koje su prikupili Planinarstvo društvo Imber Omiš te  Vatrogasno društvo Omiš, a koje će Studenac svojim kamionima dostaviti Stožeru Civilne zaštite Petrinja.

„Mislima i srcem smo uz naše sunarodnjake i humanitarnim angažmanom želimo dati svoj doprinos. Studenac je kompanija koja uvijek nastoji biti društveno odgovorna, a posebice u ovim  izvanrednim okolnostima kada je to najpotrebnije. Nakon donacije Crvenom križu u svim regijama gdje Studenac posluje uoči blagdana, i sada smo donirali i dostavili pitku vodu Crvenom križu Zagreb koji će je podijeliti gdje je najpotrebnije. Također, u našim prodavaonicama aktivno se prikupljaju potrepštine, a sve prikupljeno ćemo otpremiti prema potrebitima. Veliko hvala svim prodavaonicama koje su se aktivno uključile i pokazale zajedništvo i solidarnost. U godini prepunoj izazova i nedaća, ostajemo tu jedni za druge“ – poručila je Nina Mimica, direktorica marketinga Studenca.

Isprintajte novost

Studenac - potvrđeni prijatelj svojih kupaca!