22.01.2021.

Studenac nastavlja pomagati građanima potresom pogođenih područja

Studenac nastavlja pomagati građanima potresom pogođenih područja

KORAK ZA VAS I SRCEM UZ VAS - Studenac mislima i djelima ostaje uz stanovnike Petrinje, Siska, Gline i svih potresom pogođenih područja. Tako smo, nakon prve donacije vode i ostalih osnovnih potrepština u prosincu, u Sisačko-moslavačku županiju dostavili i namirnice prikupljene u našim prodavaonica. Također, sudjelovali smo i u pronalasku te prijevozu velikog broja kamp kućica. Njih smo, u suradnji s Gradskim društvom Crvenog križa u Poreču, opremili dijelom potrepština iz posebne donacije Studenca, a ostatak je raspoređen za tristotinjak korisnika iz stradalih krajeva smještenih na području Poreštine.

„Pomoć Studenca pristigla nam je vrlo brzo nakon razornog potresa u prosincu. Prijeko potrebnu donaciju u vidu hrane i higijenskih potrepština odmah smo rasporedili za primarne potrebe korisnika. Svi iz Crvenog križa u Istarskoj županiji cijenimo kontinuiranu podršku Studenca i zahvaljujemo što uvijek spremno odgovara na sve naše potrebe“ istaknula je Vesna Janko, Voditeljica Gradskog društva Crvenog križa u Poreču.

Zaposlenici Studenca također su se humanitarno angažirali za stanovnike potresom pogođenih područja Sisačko-moslavačke županije. U dijelu prodavaonica tako su bile postavljene košare za prikupljanje potrepština, koje su sada otpremljene prema pogođenim područjima, a uz to mnogobrojni zaposlenici sudjelovali su pronalasku i prijevozu kamp kućica. Studenac je ponosan na doprinos svakoga od zaposlenika i pokazano zajedništvo koje je u ovim izazovnim vremenima posebno važno.

Isprintajte novost

Studenac - potvrđeni prijatelj svojih kupaca!