02.06.2021.

Kušaj domaće - u Studencu biraj ukusno voće i povrće lokalnih OPG-ovaca

Kušaj domaće - u Studencu biraj ukusno voće i povrće lokalnih OPG-ovaca

Lipanj je u Studencu mjesec posvećen voću i povrću, neizostavnim namirnicama u zdravoj prehrani djece i odraslih.

Prilika je to da osvijestimo i važnost suradnje s lokalnim partnerima, proizvođačima koji nam osiguravaju voće i povrće visoke kvalitete. Kupcima su u Studencu, tijekom cijele godine, dostupni kvalitetni sezonski domaći plodovi i to upravo zahvaljujući odličnoj suradnji s brojnim hrvatskim malim obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima.

Pružajući potporu svojim partnerima-proizvođačima, Studenac ujedno pomaže i hrvatskom gospodarstvu, a svojim kupcima donosi ukusne proizvode provjerene kvalitete. Upravo su ljubav i trud uloženi u uzgoj plodova ono što daje posebnost pomno biranim domaćim proizvodima.

U lipnju su naši istaknuti partneri OPG Goran Poljak iz Sinja, OPG Jozo Kešina iz Metkovića te OPG Milenko Franić iz Vrgorca. Zahvaljujući suradnji s njima, kupci u svojim obližnjim Studenac marketima imaju priliku kupiti kvalitetnu i ukusnu blitvu, kelj, kupus, krumpir, tikvice te ukusne jabuke i breskve.

Također, kako bismo kupcima omogućili vrhunsku kvalitetu, naši zaposlenici u skladištu svakodnevno prate količinu voća i povrća te njihovo stanje i svježinu, a uz ispravnu i organiziranu brigu o artiklima, veliku pozornost posvećuju kakvoći.

Kupce u lipnju očekuju brojne pogodnosti i akcijske cijene zdravih domaćih plodova. Stoga, svratite u obližnji Studenac i kušajte domaće, kušajte kvalitetno!

Isprintajte novost

Studenac - potvrđeni prijatelj svojih kupaca!