09.06.2021.

Studenac podržao dva najveća hrvatska teniska turnira

Studenac podržao dva najveća hrvatska teniska turnira

Studenac, vodeći maloprodajni lanac na Jadranu, jedan je od sponzora najpoznatijih hrvatskih teniskih turnira – WTA Croatia Bol Open i ATP Plava Laguna Croatia Open Umag.

„Drago nam je što imamo priliku podržati sportska događanja koja su Jadranu donijela međunarodnu slavu i postala svojevrsni hrvatski brendovi. Budući da je Studenac i sam vezan uz područje jadranske obale, želja nam je bila dati svoj doprinos najvećim hrvatskim teniskim okupljanjima koja iz godine u godinu privlače sve više domaćih i stranih ljubitelja tenisa. Također, sportska natjecanja u Hrvatskoj su oduvijek bila jedan od čimbenika koji povezuju i donose radost zajednici, a Studenac, kao prava trgovina susjed, i na ovaj se način želio približiti i dati svoj doprinos lokalnoj zajednici“, izjavila je direktorica marketinga Studenca Nina Mimica.

WTA Croatia Bol Open održava se od 7. do 12. lipnja u Bolu na Braču, a unatoč izazovima pandemije koronavirusa, ovogodišnje izdanje poznatog ženskog teniskog okupljanja jedno je od dosad najjačih, s čak 13 natjecateljica u Top 100.

Nakon godine stanke, u Istru se ponovno vraća ATP Plava Laguna Croatia Open Umag. Najdugovječniji domaći teniski turnir održat će se od 16. do 25. srpnja, a organizatori se nadaju da će, ako to epidemiološke mjere dopuste, natjecanje moći pratiti i publika.

Isprintajte novost

Studenac - potvrđeni prijatelj svojih kupaca!