29.06.2021.

Ovogodišnji Chill&Grill i u bojama Studenca!

Ovogodišnji Chill&Grill i u bojama Studenca!

Omiljeni festival ljubitelja roštilja, gastronomskih delicija i rashlađujućih napitaka – Chill&Grill – vratio se u Zagreb, a Studenac, koji je odnedavno prisutan i u glavnom hrvatskom gradu, pridružio se ovogodišnjem okupljanju na Jarunu.

Tijekom deset dana festivala na otvorenom posjetitelje očekuju mnogobrojna gastronomska iznenađenja uz cooking show radionice i velik izbor jela – od roštilja do azijske kuhinje.

Kako su kvalitetne namirnice na početku svake velike kulinarske priče, Studenac je odlučio sponzorstvom podržati festival i istodobno se predstaviti svojim novim zagrebačkim kupcima. Upravo u trgovinama Studenca mogu se pronaći mnogobrojni domaći i strani proizvodi vrhunske kvalitete bez kojih jela s roštilja, kao ni druge delicije, jednostavno ne bi bile moguće.

Chill&Grill održava se na Jarunu od 24. lipnja do 4. srpnja ove godine, a podrškom mnogima omiljenom festivalu Studenac je sada uistinu korak bliže Zagrepčanima.

Prije jarunskog okupljanja, odlično smo se proveli i s pobjednicima Chill&Grill natječaja u Splitu, Zagrebu i Rijeci te ne sumnjamo da ćemo kao ljubitelji kvalitetnih namirnica sudjelovati i u budućim sličnim gastro-okupljanjima.

Isprintajte novost

Studenac - potvrđeni prijatelj svojih kupaca!