28.07.2021.

Studenac pokreće zelena električna energija

Studenac pokreće zelena električna energija

Društvena odgovornost i briga o zaštiti okoliša jedan je od primarnih ciljeva utkanih u poslovnu strategiju Studenca. Upravo iz tog razloga pokrenuta je i suradnja s HEP Opskrbom, vodećim hrvatskim opskrbljivačem električnom energijom.

Odabirom njihova proizvoda ZelEn, zelene električne energije dobivene u potpunosti iz obnovljivih izvora, Studenac je postao jedini hrvatski maloprodajni lanac nositelj jedinstvenih oznaka ZelEn i ZelEn – prijatelj prirode.

Michal Halwa, član Uprave za financije Studenca naglasio je važnost pokretanja ovakve suradnje kao logičnog nastavka društvene odgovornosti kompanije.

„Zadovoljni smo što smo, kao društveno odgovorna kompanija, postali korisnik energije iz obnovljivih izvora te time i nositelj oznake ZelEn. Prilika je to da pozitivno utječemo na promjene i damo svoj doprinos u ostvarivanju općih energetskih i klimatskih ciljeva“, izjavio je te dodao kako se korištenje zelene energije u cijelosti uklapa u dugoročne ciljeve Studenca.

Uz aktivno provođenje projekta „Korak bliže prirodi“, odabirom proizvoda ZelEn Studenac je još jednom pokazao kako su briga o očuvanju okoliša i društveno odgovorno ponašanje visoko na ljestvici prioriteta kompanije.

Isprintajte novost

Studenac - potvrđeni prijatelj svojih kupaca!