30.09.2021.

Umirovljenici s karticom „ Moj zlatni Split“ sada mogu kupovati i u Studencu

Umirovljenici s karticom „ Moj zlatni Split“ sada mogu kupovati i u Studencu

Splitski umirovljenici, koji posjeduju karticu „Moj zlatni Split“, od sada kao platno sredstvo za namjensku nabavu namirnica i potrepština, mogu istu koristiti i na svim prodajnim mjestima Studenca u Republici Hrvatskoj.

Temeljem Odluke o socijalnoj skrbi (19/19) umirovljenici s prebivalištem na području Grada Splita i s navršenih 60 godina života čija primanja ne prelaze 2.000 kuna i koji zadovoljavaju uvjete besplatno dobivaju na raspolaganje karticu u sklopu projekta „MOJ ZLATNI SPLIT“. Na karticu se mjesečno raspodjeljuju iznosi potpore za namjensku nabavu namirnica i potrepština unutar ograničene mreže prodajnih mjesta, a među kojima su sada i prodavaonice Studenca, i zadovoljavanje osnovnih životnih potreba, a kartica omogućuje i aktivnije sudjelovanje u kulturnom, sportskom i društvenom životu.

Više o uvjetima dobivanja kartice moguće je pronaći na poveznici službene stranice Grada Splita.

Podsjećamo i kako svakog 11. u mjesecu svi umirovljenici, zahvaljujući pak svojoj COOL kartici ostvaruju 15 % popusta na kupnju. Za one koji je još uvijek nemaju, sada je pravo vrijeme da u najbližem Studencu ispune jednostavan registracijski obrazac, preuzmu karticu i tako osiguraju sebi sve pogodnosti koje ona donosi.

Studenac kao vodeći maloprodajni lanac na Jadranu proteklih godina neprestano ulaže u poboljšanje svojeg asortimana, usluga, ali i posebnih promotivnih programa i pogodnosti radi ispunjavanja potreba svojih kupaca.

Isprintajte novost

Studenac - potvrđeni prijatelj svojih kupaca!