Studenac market
25.10.2021.

Studenac okupio zaposlenike na novom zabavnom druženju nakon posla

Studenac okupio zaposlenike na novom zabavnom druženju nakon posla

Studenac je za svoje zaposlenike organizirao novi after, opušteno druženje nakon radnog vremena. Druženje u Omišu ponovno je okupilo više od 60 naših zaposlenika koji su se, uz prigodne zalogaje i piće, zabavljali uz program DJ-a i atraktivnu tombolu.

„Na prvom druženju zaposlenika vidjeli smo da je naša ideja za organizacijom druženja nakon posla bila pun pogodak. Tako da smo i ovoga puta s jednakim entuzijazmom organizirali novo druženje. U opuštenoj atmosferi imali smo se priliku dodatno zbližiti, a to u konačnici utječe i na kvalitetu poslovne suradnje. Upravo nam je to i među glavnim ciljevima ovakvih aktivnosti. Građenje odnosa u neformalnim uvjetima i dizanje istih na jednu višu razinu uvelike se odražava na poslovnu interakciju i uspješnu suradnju, ali i na postizanje dobrih poslovnih rezultata. Također, prilika je to da zajedno njegujemo i učvrstimo našu kompanijsku kulturu, a to je iznimno važno i za pozicioniranje Studenca kao poželjnog poslodavca. Zadovoljni smo povratnim informacijama zaposlenika i namjeravamo nastaviti s organizacijom druženja za koje smo sigurni da će pridonijeti timskoj sinergiji“, istaknula je Tatjana Jukić, direktorica Odjela ljudskih potencijala Studenca.

U iščekivanju novog zabavnog druženja, pozivamo sve one koji se žele pridružiti našem timu i zanima ih zapošljavanje u dinamičnoj kompaniji koja raste da više informacija doznaju na poveznici.

Isprintajte novost

Prikazane cijene su preračunate po fiksnom tečaju u iznosu od 1 EUR = 7,53450 HRK

Studenac - potvrđeni prijatelj svojih kupaca!