15.11.2021.

Svečana proslava 30 godina poslovanja Studenca

Svečana proslava 30 godina poslovanja Studenca

Studenac slavi velikih 30 godina, a tom smo prigodom na svečanoj večeri u Splitu okupili najdugovječnije zaposlenike kompanije te Upravu i menadžment Studenca. U ugodnom smo se druženju prisjetili istaknutih zajedničkih trenutaka iz bogate prošlosti, ali i dinamične poslovne sadašnjosti.

Svoj smo poslovni put započeli s nekoliko prodavaonica u Omišu i veleprodajom u Dućama, a danas brojimo gotovo 700 prodavaonica od Istre do Dubrovnika, pa i u Zagrebu. Samo u posljednje tri godine ostvarili smo rast mreže prodavaonica za više od 70 posto te zapošljavamo više od 3700 djelatnika.

„Velik uspjeh kompanije ostvaren je, među ostalim, upravo uz značajnu podršku naših najdugovječnijih zaposlenika. S njima smo sada imali priliku i svečano zaokružiti jubilej te im zahvaliti na doprinosu i trudu. U Studencu nastavljamo našim zacrtanim putom, ulaganje u organizacijsku kulturu te daljnje unapređenje radnih uvjeta i pogodnosti ostaju naš prioritet jer uz zadovoljne i motivirane zaposlenike možemo graditi budućnost Studenca“, poručila je Tatjana Jukić, direktorica odjela Ljudskih potencijala.

Rasli smo i postali najrasprostranjeniji maloprodajni lanac na Jadranu zahvaljujući povjerenju naših kupaca i zalaganju naših najvrednijih ambasadora – zaposlenika Studenca.

„U Studencu sam od samih početaka, već gotovo trideset godina. Od malenog skladišta u Dućama, svjedočio sam snažnom rastu i razvoju kompanije do vodećeg lanca na Jadranu. Ponosan sam što sam dio ove posebne poslovne priče i sretan sam što smo se na svečanoj večeri imali priliku družiti i evocirati mnogobrojne uspomene, a zadovoljstvo dijele i drugi. Sada s dodatnim nadahnućem idemo prema novim zajedničkim uspjesima", izjavio je Robert Martić, direktor logistike i jedan od najdugovječnijih zaposlenik Studenca.

Dosadašnjim postignućima pokazali smo da je Studenac lanac prodavaonica malih
formata, ali velikih mogućnosti i zato ponosno slavimo – prvih 30 godina Studenca!

torta

proslava

proslava

proslava

govor

Sve fotografije možete pronaći i preuzeti ovdje:

Preuzmi fotografije

 

Isprintajte novost

Studenac - potvrđeni prijatelj svojih kupaca!