19.11.2021.

Kreativna atmosfera na filmskom setu Studenca

Kreativna atmosfera na filmskom setu Studenca

Što se to „kuha” na filmskom setu Studenca i kakve veze s tim imaju Nadia Cvitanović i Mladen Kovačić? Zasad ćemo vam samo otkriti da je, pod redateljskom palicom Đorđa Jovanovića, atmosfera na snimanju bila fantastična i da su poznati glumci ovaj put junaci upravo naše priče.

Glavnu žensku ulogu u spotu Studenca utjelovila je Nadia Cvitanović. Svoja prva glumačka iskustva Nadia je stekla u dramskom studiju „Play drama”, a diplomirala je 2015. godine na Akademiji scenskih umjetnosti u Sarajevu. Nedugo nakon diplome, ostvaruje ulogu Julije u filmu „Osmi povjerenik”. Za tu ulogu dobila je nagradu Zlatni studio za najbolju filmsku glumicu godine. Još je jedna od značajnih Nadijinih uloga i glavna uloga Petre u TV seriji „Na granici” u produkciji Nove TV.

S druge strane, Mladen Kovačić je naš muški protagonist. Mladen je diplomirao 2009. na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu, a prve profesionalne glumačke zadatke odigrao je na sceni zagrebačkog Hrvatskog narodnog kazališta, gdje je glumio u predstavama „Park Botha Straussa” u režiji Janosa Szikore i „I konje ubijaju, zar ne?” Horacea McCoya u režiji Ivice Boban. Od mnogobrojnih kazališnih uloga, valja još izdvojiti ulogu Adama u „Adamu i Evi” Miroslava Krleže i Bricka u „Mački na vrućem limenom krovu” Tennesseeja Williamsa, a Kovačić je za svoj rad primio i mnogobrojne nagrade.

No naša filmska priča ne bi bila moguća bez kreativne ekipe predvođene režiserom Đorđem Jovanovićem, poznatim i pod umjetničkim pseudonimom Djolo Djolo, zaslužnim za živopisan spot koji će se uskoro zavrtjeti i na malim ekranima.

„Veselimo se što ćemo uskoro moći predstaviti komunikaciju Studenca na ovako kreativan način. Naši kupci, naši proizvodi i naše poslovanje iznimno su nam važni, a nova komunikacija upravo to stavlja u središte. Isto tako, u daljnjoj izgradnji brenda i imidža Studenca dodatno ćemo isticati dobrosusjedski karakter i povjerenje koje ostvarujemo s kupcima“, pojasnila je Nina Mimica, direktorica marketinga Studenca.

Na projektu nove komunikacije radimo s kreativnom agencijom Futura DDB, a dobru suradnju sa zadovoljstvom nastavljamo. Pratite nas i uskoro doznajte u kojem to (novom) smjeru ide glavni maloprodajni lanac na Jadranu!

Djelić odlične atmosfere sa snimanja donosimo u krakom videu u nastavku.

Isprintajte novost

Prikazane cijene su preračunate po fiksnom tečaju u iznosu od 1 EUR = 7,53450 HRK

Studenac - potvrđeni prijatelj svojih kupaca!