26.11.2021.

Slavlje velikog jubileja u društvu sedme sile

Slavlje velikog jubileja u društvu sedme sile

Svoj 30. rođendan proslavili smo i prigodnim druženjem s novinarima u Zagrebu. Domaćini druženja bili su Michal Senczuk, predsjednik Uprave Studenca, i Dragan Baškarad, član Uprave Studenca za operativne poslove, koji su s prisutnima podijelili više o značajnom poslovnom uspjehu Studenca, ali i otkrili neke od planova za blisku budućnost.

„Poslovna transformacija cijelog Studenca, od IT-ja i procesa, preko redizajna u konceptima naših prodavaonica do vrhunske kvalitete proizvoda, dovela je Studenac u društvo vodećih domaćih kompanija. Rasli smo organski i akvizicijama te smo danas lider na Jadranu. A proširili smo se ove godine i u Zagreb te pokazali da ne želimo posustati bez obzira na okolnosti koje nitko na svijetu nije mogao planirati. Vjerujemo da su trgovine malih formata budućnost maloprodaje u Hrvatskoj i u sljedeće tri godine očekujemo njih 1000 pod brendom Studenca, a našu kompaniju među Top5 domaćih trgovačkih lanaca“, rekao je Michal Senczuk, predsjednik Uprave Studenca.

Osuvremenili smo se u svakom poslovnom segmentu, ali i dalje smo prepoznatljivi kao prava trgovina-susjed na korak do svojih kupaca.

„Studenac intenzivno obogaćuje ponudu uvođenjem globalnih trendova iz sektora maloprodaje i robe široke potrošnje (FMCG) te praćenjem potreba i navika naših kupaca. Uspješno smo implementirali novi koncept "proximity trgovine". To znači da smo kupcima na dohvat ruke, bilo da je riječ o lokacijama prodavaonica, praktičnom konceptu dizajna za brzu kupovinu ili ponudi s, primjerice, svježim i modernim TO GO izborom. Suvremeni smo, ali smo i dalje trgovina-susjed koja nudi od svakodnevnih sitnih potrepština do onih bitnih, za posebne ili iznenadne prilike“, istaknuo je Dragan Baškarad, član Uprave za operativne poslove u Studencu.

Slavljeničku godinu poslovanja završavamo s gotovo 700 prodavaonica i više od 3700 zaposlenika, a zahvaljujući inovacijama i rastu, bez obzira na pandemijske okolnosti i usporavanje gospodarstva, danas smo među 50 najuspješnijih hrvatskih kompanija.

„Studeni je uistinu poseban mjesec za Studenca, a sretni smo što smo naš jubilej i poslovne uspjehe imali priliku proslaviti, kako s najdugovječnijim zaposlenicima Studenca i poslovnim partnerima te prijateljima kompanije, sada i s pripadnicima sedme sile“, istaknula je Nina Mimica, direktorica marketinga Studenca.

Isprintajte novost

Studenac - potvrđeni prijatelj svojih kupaca!