30.11.2021.

Korporativni video Studenca

Korporativni video Studenca

Veliki trideseti rođendan Studenca bio je izvrstan povod da razvoj kompanije predstavimo i u posebnom korporativnom videoformatu. Kako bismo pokazali najvažnije trenutke, ali i svakodnevne situacije koje se odvijaju u našim prodavaonicama, pod redateljskom palicom Ivana Živkovića pripremili smo kratak, ali emotivan film. Prisjetili smo se razvojnog puta kompanije, ali i osjetili ponos zbog svega što smo zajedno postigli te sada s dodatnim nadahnućem idemo ka budućim uspjesima.

„Nije jednostavno prikazati bogatu tridesetogodišnju povijest kompanije i istaknute trenutke iz sadašnjosti u svega nekoliko minuta, ali dali smo sve od sebe da priču kompanije, uz emotivnu notu, prenesemo u videoformat. Film je premijerno prikazan na svečanom druženju s najdugovječnijim zaposlenicima Studenca, a malo je reći da su mnoge od nas obuzele posebne emocije. Zahvaljujem svima koji su na svoj način dali doprinos stvaranju ovog filma i već se veselim budućim uspjesima koje ćemo isto tako ovjekovječiti i sačuvati, kako za nas tako i za buduće generacije“, istaknula je Nina Mimica, direktorica marketinga Studenca.

Također, na snimanju smo se zabavili i uživali, a uključeni zaposlenici dali su i svoj pečat kratkom filmu i zato još jednom zahvaljujemo svima na trudu i angažmanu.

Korporativni video Studenca pogledajte u nastavku.

Isprintajte novost

Studenac - potvrđeni prijatelj svojih kupaca!