01.12.2021.

Djed Božićnjak uz pomoć Studenca otvara privremene ispostave diljem Jadrana i u Zagrebu

Djed Božićnjak uz pomoć Studenca otvara privremene ispostave diljem Jadrana i u Zagrebu

I ovog prosinca u adventsko vrijeme Studenac u svoje odabrane trgovine s dalekog Sjevera dovodi Djeda Božićnjaka i njegove pomoćnike. Prve ispostave bit će otvorene već u petak, 3. prosinca, a Djedove pustolovine u Studencu trajat će do 18. prosinca, za kada je planiran posljednji posjet trgovini u ovoj godini. U trinaest prodavaonica najmlađi će s Djedom tako moći podijeliti svoje želje i uzeti slatke darove u posebnom božićnom kutku.

Unatoč izazovima pandemije, Studenac je donio odluku da drugu godinu zaredom u predblagdansko vrijeme pripremi veliko veselje za najmlađe kupce. Ovom prigodom, uz poštovanje epidemioloških mjera, Djed Božićnjak ispričat će mnogobrojne zanimljive priče sa Sjevera, a vjerne slušače nagraditi šarenim slatkišima u čak trinaest trgovina Studenca.

O kojim je točno trgovinama riječ i u kojim se gradovima nalaze doznat ćete tijekom prosinca na našim profilima na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu, gdje možete i sudjelovati u posebnoj nagradnom natječaju pogađanja – „Potraga za Djedom“.

Kako nijedna božićna želja ne bi ostala tajna, a ispostava bila potpuna, Djed Božićnjak sa sobom u trgovine nosi i kutiju za pisma. Najmlađi su pozvani da kod kuće napišu svoje želje i u pratnji roditelja ubace ih u božićnu kutiju koja ih čeka u Studencu. Kako nitko ne bi bio izostavljen, oni koje božićna ispostava iznenadi, moći će svoja pisma izraditi i na licu mjesta.

Autorima najkreativnijih pisama na kućnu adresu stići će nagradni poklon-paketi iznenađenja iz Studenca.

Zahvaljujući kontinuiranom unapređenju poslovanja, prepoznatljivom dobrosusjedskom karakteru i snažnom širenju na tržištu, Studenac ove jubilarne, 30. godine kompanije, osim dugogodišnjeg postojanja, slavi i značajne poslovne uspjehe. Kako bi slavlje podijelio i sa svojim vjernim kupcima, organizirana je velika rođendanska nagradna igra, a tijekom prosinca nizom božićnih aktivacija u odabranim prodavaonicama nastavlja ovu radost darivanja.

Isprintajte novost

Studenac - potvrđeni prijatelj svojih kupaca!