02.12.2021.

Studenac donirao 10.000 dionica HNK-a Hajduk udruzi Naš Hajduk

Studenac donirao 10.000 dionica HNK-a Hajduk udruzi Naš Hajduk

Studenac i udruga Naš Hajduk sklopili su ugovor o darovanju kojim je Studenac udruzi darovao 10.000 dionica Hrvatskog nogometnog kluba Hajduk.

Studenac je snažno vezan uz područje jadranske obale, a nakon što smo u lipnju pokroviteljstvom podržali dva najpoznatija hrvatska teniska turnira – WTA Croatia Bol Open i ATP Plava Laguna Croatia Open Umag – sada i donacijom 10.000 dionica HNK-a Hajduk udruzi Naš Hajduk dajemo podršku lokalnoj zajednici, posebno onoj nogometnoj. Naime, sport je u Hrvatskoj oduvijek jedan od čimbenika koji povezuju i donose radost, a Studenac, kao prava trgovina-susjed, sa zadovoljstvom nastavlja doprinositi svojoj zajednici.

Navijači okupljeni u Naš Hajduk s projektom otkupa dionica započeli su 2016., a tijekom pet godina svoj udio povećali su na 28,25 % i učvrstili poziciju drugog najvećeg dioničara HNK-a Hajduk.

"Zahvaljujemo tvrtki Studenac na suradnji i donaciji te što su prepoznali ulogu i važnost navijača Hajduka. Hajduk kao simbol i kao nogometni klub neodvojivi su od Dalmacije, a na ovaj način jača se ta spona zajednice i kluba. Navijači Hajduka, kojih ima diljem Hrvatske i svijeta, najveća su snaga Hajduka. Za sve nas ovo je jedan od povijesnih koraka u ostvarenju konačnog cilja i dodatno nas motivira za nastavak rada", istaknuo je predsjednik Našeg Hajduka Toni Baletić.

Isprintajte novost

Studenac - potvrđeni prijatelj svojih kupaca!