16.12.2021.

Studenac otvorio vrata svoje nove prodavaonice na Šolti

Studenac otvorio vrata svoje nove prodavaonice na Šolti

Otvaranjem svoje pete prodavaonice na Šolti nastavljamo s rastom i širenjem poslovanja na tom otoku. Najnovija lokacija, u mjestu Grohote, na adresi Pod kućom 1a, ujedno je i najveća prodavaonica u mreži Studenca na Šolti. Uređena prema najmodernijim standardima koje primjenjujemo u svojoj mreži, prodavaonica se dodatno ističe i posebnim gastroodjelom te mesnicom.

Svojim ulaganjem na Šolti unaprijedili smo opskrbu domaćeg stanovništva i svih gostiju koji u ljeto i tijekom ostatka godine posjećuju taj biser Jadrana. O lokalnoj važnosti nove prodavaonice za otok govori i to što se samom otvorenju pridružio i Nikola Cecić-Karuzić, načelnik općine Šolta, a program otvorenja obogatili smo mnogobrojnim zabavnim i promotivnim akcijama, od nastupa klape i kola sreće s vrijednim nagradama do degustacije proizvoda.

Podsjećamo, upravo zbog izvrsnosti u odnosima s kupcima, usluzi i kvaliteti ponude te napora uloženih u podizanje kvalitete ukupnog korisničkog iskustva i zadovoljstva svojih kupaca, Studenac je ranije ove godine nagrađen međunarodnim priznanjima – zlatnom medaljom „Customer’s Friend“ i certifikatom „Posvećeni izvrsnosti“.

Isprintajte novost

Studenac - potvrđeni prijatelj svojih kupaca!