21.12.2021.

Veseli Djedica obišao naše kupce i njihove mališane diljem Jadrana i u Zagrebu, a zabavili smo se i u omiškoj središnjici!

Veseli Djedica obišao naše kupce i njihove mališane diljem Jadrana i u Zagrebu, a zabavili smo se i u omiškoj središnjici!

Drugu godinu zaredom ugostili smo Djedicu s dalekog Sjevera, koji je ovom prigodom posjetio odabrane prodavaonice Studenca u Šibeniku, Puli, Gornjem Poličniku, Poreču, Sinju, splitskom Sućidru, Mokošici, Gračacu, Rijeci, Omišu, Pločama te čak dvije lokacije u Zagrebu, Zrinjevac i Dubravu.

Izazovna pandemijska vremena tako nisu stala na put sreći mališana, koji su diljem Jadrana i u Zagrebu obasuti šarenim bombonima i zanimljivim pričama sa Sjevera, a kako nijedna božićna želja ne bi ostala tajna, prikupili smo i mnogobrojna pisma. Naime, Djedica je iz svake trgovine koju je posjetio na Sjever sa sobom ponio i pisma najmlađih, koji su imali priliku napisati sve svoje želje u trgovini ili u toplini svojeg doma. U pratnji roditelja uručili su ih Djedici, a oni koji budu odabrani kao najkreativniji autori bit će nagrađeni poklon-paketom iz Studenca.

darivanjepisma-djedici

Preuzmi još fotografija

Kako bi i oni malo stariji mogli sudjelovati u božićnim radostima, na našim profilima na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu tijekom prosinca pokrenuli smo i poseban nagradni natječaj „Potraga za Djedom“, u kojem su naši vjerni pratitelji imali priliku pogoditi u koje trgovine Studenca Djedica ove godine dolazi. Također, Djedica nije zaboravio ni omišku središnjicu Studenca te je obišao zaposlenike i Upravu i donio još malo blagdanskog ugođaja.

Zahvaljujući kontinuiranom unapređenju poslovanja, prepoznatljivom dobrosusjedskom karakteru i snažnom širenju na tržištu, ove jubilarne, 30. godine kompanije, osim dugogodišnjeg postojanja, slavimo i značajne poslovne uspjehe. Kako bismo slavlje podijelili i sa svojim vjernim kupcima, tijekom prosinca radost darivanja širili smo nizom božićnih aktivacija u odabranim prodavaonicama diljem Jadrana i u Zagrebu.

Dok se pripremamo za neke nove avanture, u našoj galeriji pogledajte najdojmljivije dijelove adventske turneje.

djedica i upravadjedica i zaposlenici

Preuzmi još fotografija

Isprintajte novost

Studenac - potvrđeni prijatelj svojih kupaca!