24.12.2021.

Nagrađeni najzaposlenici orijentirani na kupce!

Nagrađeni najzaposlenici orijentirani na kupce!

NAŠ KORAK BLIŽE KUPCU bio je prilika za sve nas da prepoznamo, istaknemo i nagradimo kolege koji su se najviše istaknuli svojom posvećenošću i orijentiranošću na zadovoljstvo i pozitivno iskustvo naših kupaca, što je jedna od vrijednosti Studenca.

Zahvaljujući upravo vašim prijedlozima, odabrali smo najzaposlenike te ih prigodno nagradili zlatnim, srebrnim i brončanim nagradama na božićnom druženju održanom potkraj prosinca. Izbor je proveo Odjel ljudskih potencijala na temelju broja prijedloga, vaših procjena ponašanja i na kraju svakako na temelju vašeg obrazloženja prijave.

„Zadovoljstvo naših kupaca rezultat je vrijednog rada naših zaposlenika koji žive kompanijske vrijednosti. Ove godine pokrenuli smo 'Naš korak bliže kupcu' kako bismo istaknuli one koji su, prema mišljenju svojih kolega, to zaslužili. Cijenimo zalaganje svih naših vjernih ambasadora vrijednosti i zahvaljujemo svima na doprinosu u prepoznavanju tko je među nama posebno orijentiran na kupce“, poručila je Tatjana Jukić, direktorica ljudskih potencijala.

Zlatnu nagradu, putovanje po izboru u iznosu do 6000 kn, dobila je tako Gordana Milavić iz trgovine 100 iz Omiša. Za Gordanu kolege kažu da je uvijek vedra i nasmijana, strpljivo sasluša kupce i pomaže kad god može. Na radnom mjestu je spretna, brza i uslužna, a nešto po čemu je uvijek možete zamijetiti je iskreni osmijeh, čak i ispod maske. Svojim vrijednim radom, strpljivošću i ljubaznošću neprestano pruža novu dodatnu vrijednost za kupce, ali i svoje kolegice u timu.

„Kad sam doznala da sam nominirana za najzaposlenicu orijentiranu na kupce, bila sam šokirana, ali pravi šok uslijedio je kad sam dobila zlatnu plaketu. Nisam ni razmišljala o tome i to je za mene bilo ugodno iznenađenje. Mislila sam da ću dobiti samo plaketu ili buket cvijeća, a kad ono – ni manje ni više nego putovanje u vrijednosti od 6000 kn. Zahvaljujem Upravi Studenca i svim kolegama koji su glasali za mene. Lijepo je znati da se taj moj trud kroz posao prepoznao. Hvala od srca“, izjavila je Gordana Milavić.

Srebrne nagrade, putovanja po izboru u iznosu do 4000 kn, dobile su kolegice Desa Tomasović, Miranda Volarević i Vinka Pereža.

Desa iz trgovine 7 iz Dugog Rata, prema riječima kolega, definitivno je jedna od najljubaznijih, najstručnijih, najpozitivnijih i najvrednijih prodavačica. Brza je i okretna, vedrim pristupom osvježi svaki dan. Prati zahtjeve kupaca i potrudi se da im uvijek ponudi ono što oni traže. Na delikatesi kad je Desa u smjeni nikad nema gužve, a jednako je ljubazna prema mlađima i starijima. U njezinu glasu osjeća se posebna melodija i zadovoljstvo što će pomoći kupcu. Rado će predložiti novi artikl u ponudi, ali i akciju omiljenog proizvoda. Desa je zaposlenica zbog koje se kupac osjeća poštovano.

„Jako sam iznenađena što sam baš ja predložena i nagrađena jer je mnogo kolega koji daju svoj maksimum i zaslužuju isto. Baš zato što sam izdvojena od mnogih, presretna sam i ponosna što su moj trud i zalaganje prepoznati. Kad radim, bez obzira na to koliko težak dan bio, nastojim zaboraviti probleme, nabaciti osmijeh i posvetiti se kupcima. Zaista me dirnulo čuti sve te riječi pohvale od kolega i to će definitivno biti moja motivacija i vodilja i u daljnjem radu“, otkrila je Desa Tomasović.

Miranda je, tvrde njezini kolege, također pravi primjer kolegijalnosti i orijentiranosti na kupca. U Studencu se zaposlila kao prodavačica, kasnije poslovotkinja, a sada je koordinatorica prodaje u Metkoviću i na Mljetu. Oslonac je svojim kolegama u izazovima terena, ali i uspjesima. Sposobna je riješiti svaki problem, prije svega na zadovoljstvo kupaca, pa onda i kolega. Osoba je koja zrači pozitivnom energijom te istu tu energiju prenosi na ostale kolege, a i na kupce, što je vrlo važno za naš napredak. Za Mirandu riječi hvale imaju kupci, ali i ostali koji su imali priliku s njom na bilo koji način surađivati.

„Prije svega zahvaljujem svim kolegama koji su glasali za mene. Emocije koje su me preplavile u trenutku kada sam čula svoje ime neopisive su riječima. Dobiti priznanje za tu vrijednost uistinu je velika čast jer je u našem poslu ona jedna od najvažnijih. Još jednom velika hvala svima koji su prepoznali moj trud i zalaganje, upravo je to za mene najveća nagrada“, izjavila je Miranda Volarević.

Vinka iz trgovine 32 iz Marine je dugi niz godina u svojem timu. Za Vinku kolege kažu da je jako komunikativna i vedra, ništa joj nije teško, a kupci u njezinoj poslovnici čvrsto joj vjeruju. Uza sve to, tvrde kolege, i jako je dobra kolegica, tu je za sve njih u svakom trenutku. Uvijek je vesela, pristupačna i dobra s kupcima. Uveseljava kupce, a i kolege zajedno s njima. Ona je dobri i veseli duh dućana!

„Ovim putem želim zahvaliti svim dragim kolegicama, kolegama i našim dragim kupcima na podršci i svim onim toplim riječima i osmijesima koje iz dana u dan dijelimo. Ovakvo priznanje krijepi čovjeka s one ljudske strane, a bez svih vas sigurno mi ne bi pripalo i zato vam još jednom od srca hvala“, poručila je Vinka Pereža.

Brončanom nagradom, bonom od 400 kn u trgovinama Studenca, nagrađeno je 29 kolega. To su Anita Dževlan (127 Ploče), Anita Erceg (Prodaja – koordinatorica prodaje), Dinka Mašković (109 Blato), Ivana Ivković (344 Pakoštane), Ivanka Jaman (248 Zaton), Izabela Bonvardo (352 Žuljana), Jasminka Benazić (Marketing), Katarina Beović Mijatović (021 Mirca), Lucija Maslarda (657 Biograd), Maja Grgurinović (198 Podaca), Martina Jelić (611 Rijeka), Mirela Roguljić (100 Omiš), Mirjana Šarac (200 Omiš), Nedjeljka Jerković (302 Poljica), Ruzarija Sokolov (286 Vinišće), Tanja Pivčević (359 Gata), Tihana Klarić (Ljudski potencijali), Tina Punda (401 Split), Stipe Božić (Skladište Dugopolje), Tina Škara (697 Drage), Andreja Erceg (742 Karlobag), Danijela Fero (485 Poreč), Danijela Mateljak (170 Staševica), Dragana Šimić (100 Omiš), Ivan Šuman (631 Pula), Marija Krilić (082 Ploče), Milan Vrzić (Prodaja – voditelj regije), Milenka Herceg (127 Ploče) i Toma Radalj (Komercijala).

Ostali nominirani kolege, ali i oni koji su ih nominirali, dobili su simbolične nagradne pakete.

Također, više o našim kompanijskim vrijednostima i dosadašnjim promotorima vrijednosti doznajte na poveznici.

 

Isprintajte novost

Studenac - potvrđeni prijatelj svojih kupaca!