Studenac market
08.02.2022.

Studenac preuzeo dubrovački trgovački lanac Pemo

Studenac preuzeo dubrovački trgovački lanac Pemo

Studenac, jedan od vodećih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj, sklopio je ugovor o kupoprodaji 100 posto udjela u društvu Pemo d.o.o., trgovačkom lancu koji posluje u 38 maloprodajnih objekata na području Dubrovačko-neretvanske županije te zapošljava više od 300 zaposlenika.

Novo preuzimanje nastavak je kontinuiranog rasta koji Studenac ostvaruje posljednjih godina, a nakon akvizicije biogradskog lanca Bure Trgovina d.o.o., dodatno smo ojačali svoju lidersku poziciju na Jadranu, ovoga puta i na samom jugu. Također, Studenac je sada, s gotovo 750 prodavaonica, maloprodajni trgovački lanac s najvećom mrežom prodavaonica u Hrvatskoj.

„Unatoč svim izazovima, Studenac nastavlja ostvarivati svoje poslovne ciljeve, rasti i neprestano unapređivati poslovanje, a u prilog tomu govori i zaključenje značajnog preuzimanja trgovačkog lanca Pemo. Za specifično i jedno od najfrekventnijih turističkih područja na Jadranu razvili smo format koji kapacitetima spremno odgovara na sve potrebe, kako lokalnog stanovništva tako i mnogobrojnih turista. Također, pridruživanjem trgovačkog lanca Pemo, s tradicijom dugom gotovo kao i naša, u cilju nam je sačuvati i njegovati vrijednosti koje kompanija predstavlja svojim kupcima te obogaćivati ponudu i uvoditi dodatne usluge za još ugodnije iskustvo kupnje“, izjavio je Michal Senczuk, predsjednik Uprave Studenca.

Uz to, Senczuk dodaje i kako je cilj postupno prenijeti kompanijske vrijednosti Studenca novim zaposlenicima u svojoj proširenoj mreži te im pružiti priliku za učenje i poslovni razvoj utemeljen na sinergiji i zajedničkom radu.

Isprintajte novost

Studenac - potvrđeni prijatelj svojih kupaca!