Studenac market
19.04.2022.

Studenac preuzeo slunjski trgovački lanac Kordun

Studenac preuzeo slunjski trgovački lanac Kordun

Studenac, jedan od vodećih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj, ujedno i lanac s najvećom mrežom prodavaonica, preuzeo je slunjski trgovački lanac Kordun d.o.o. koji posluje u 9 maloprodajnih objekata na području Karlovačke županije te zapošljava 52 zaposlenika.

Novo preuzimanje nastavak je kontinuiranog rasta koji kompanija ostvaruje posljednjih godina, a nakon akvizicije dubrovačkog lanca Pemo d.o.o., Studenac je ojačao svoju poziciju lanca s najvećim brojem prodavaonica. Također, Studenac je sada prvi put prisutan i na području Karlovačke županije i to u Slunju, Rakovici, Cetingradu i Drežnik Gradu.

Studenac - ugodno i upotpunjeno iskustvo kupnje

„Pridruživanje trgovačkog lanca Kordun mreži Studenca od strateške je važnosti za kompaniju jer nas, među ostalim, dovodi na novo geografsko područje. Također, potvrđuje našu tezu kako mali formati poput naših imaju velike potencijale i prednosti, a mi ih uspješno koristimo kako bismo se uklopili u različite lokalne zajednice i kupcima pružili ugodno i upotpunjeno iskustvo kupnje. Upravo ćemo to pružiti i našim novim kupcima, uz postupno unapređenje svih poslovnih aspekata“, izjavio je Michal Senczuk, predsjednik Uprave Studenca.

Uz redovite Studenac tjedne akcije, u prvim tjednima otvorenja kupce očekuju popusti dobrodošlice, posebne akcije i letak te promotivne aktivnosti poput kola sreće.

Isprintajte novost

Studenac - potvrđeni prijatelj svojih kupaca!