28.04.2022.

Studenac u Dugopolju okupio zaposlenike na novom druženju nakon posla

Studenac u Dugopolju okupio zaposlenike na novom druženju nakon posla

Studenac je u travnju organizirao treći po redu after, zabavno druženje za zaposlenike Studenca nakon radnog vremena. Uz domaću hranu i piće za raspoloženje su se pobrinuli odlični svirači, a bio je to pravi recept za dobar završetak tjedna. Podsjećamo, posebno organizirano druženje zaposlenika Studenca nastalo je osluškivanjem želja i potreba zaposlenika te nastojanjem da se kolege u neformalnom okruženju još bolje povežu, ali i zabave.

Timska suradnja kao preduvjet poslovnih uspjeha

„Suradnja se u Studencu njeguje na radnom mjestu, ali svakako učvršćuje i posebnim neformalnim druženjima i zato je naš treći after bio odlična prilika da se još jednom okupimo i povežemo u veseloj atmosferi. Također, pred nama je nova turistička sezona koja iziskuje puno truda, energije i, što je najvažnije, upravo dobre suradnje. Ovakav način povezivanja doprinosi timskoj suradnji koja je preduvjet zajedničkim poslovnim uspjesima te gradi kompanijsku kulturu. Motivirani odličnim reakcijama kolega, nastavljamo razvijati interne aktivnosti i već se veselimo sljedećem druženju“, istaknula je Tatjana Jukić, direktorica Upravljanja ljudskim potencijalima Studenca.

Pripremajući četvrto zabavno druženje, pozivamo sve one koji se žele pridružiti našem timu i zanima ih zapošljavanje u dinamičnoj kompaniji da više informacija potraže na poveznici "Zaposli se u Studencu".

Fotogalerija

Isprintajte novost

Studenac - potvrđeni prijatelj svojih kupaca!