07.07.2022.

Pokrenuta jedinstvena suradnja na domaćem tržištu između Studenca i Wolta

Pokrenuta jedinstvena suradnja na domaćem tržištu između Studenca i Wolta

Studenac, jedan od vodećih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj, i Wolt, jedna od vodećih europskih platformi za dostave, sklopili su ugovor o suradnji te pokreću zajedničke online prodavaonice zatvorenog tipa (dark stores) što je prva i jedinstvena suradnja takve vrste u Hrvatskoj. Otvorenja prvih dark store prodavaonica u Splitu i Zagrebu predviđena su za kraj srpnja te kolovoz.

Dark store – naručivanje isključivo putem Wolt aplikacije

Koncept dark store podrazumijeva da kupci mogu naručiti proizvode isključivo putem platforme za dostavu, u ovom slučaju Wolt aplikacije. Studenac u partnerstvu osigurava proizvode i opremu, dok su logistika i dostava robe u nadležnosti Wolta.

Kompanije u suradnji preklapaju svoje ključne djelatnosti, kako bi zajedničkim snagama udovoljile zahtjevima svojih suvremenih kupaca i suvremenog poslovanja. Dosadašnja uspješna suradnja proširena je ovim unaprijeđenim konceptom kako bi se kupcima pružila kvaliteta usluge koja u ovom obliku nije bila prisutna na domaćem tržištu.

Studenac nastavlja ulaganja u inovativnost i digitalizaciju

Studenac nastavlja raditi na uvođenju novih i unaprjeđenju postojećih aktivnosti, ulaganju u inovativnost i digitalizaciju te na razvoju kvalitetnih suradnji, u svrhu što boljeg pozicioniranja kao najboljeg izbora u svakom susjedstvu u kojem je prisutan i kao onoga koji odgovara na potrebe svojih kupaca kada trebaju ‘i sitno i bitno’.

Isprintajte novost

Prikazane cijene su preračunate po fiksnom tečaju u iznosu od 1 EUR = 7,53450 HRK

Studenac - potvrđeni prijatelj svojih kupaca!