01.08.2022.

Studenac otvorio svoju prvu prodavaonicu u Slavoniji

Studenac otvorio svoju prvu prodavaonicu u Slavoniji

Potkraj srpnja otvorili smo vrata naše prve prodavaonice u Slavoniji, a za lokaciju smo odabrali upravo „vrata Slavonije“, Novsku, i to na adresi Ulica kralja Tomislava 42. Suvremena prodavaonica svojim je asortimanom prilagođena potrebama i željama lokalne sredine, a odsada će i građani Novske moći svoju kupnju obavljati u susjedu-trgovini u kojoj mogu pronaći i sitno i bitno.

Važnost nove prodavaonice Studenca i dodatne opskrbe za Novsku i okolicu potvrđuje i to što nam se na otvaranju pridružila i Marija Kušmiš, gradonačelnica Novske.

U planu daljnja otvorenja Studenac prodavaonica u Slavoniji

Nakon Novske, planiramo otvaranje prodavaonica i u drugim krajevima Slavonije, počevši s Pleternicom. Osim nove kvalitetne ponude za kupce, dolazak Studenca na područje Slavonije kreira i nova radna mjesta te i tako pridonosi slavonskom gospodarstvu.

Od strateški važne 2018. godine naša kompanija snažno raste i razvija se te je danas Studenac jedan od vodećih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj s više od 1000 prodavaonica i 5500 zaposlenika.

Nastavljamo s poslovnom strategijom rasta kako uvođenjem novih inovativnih projekata i aktivnosti tako i unaprjeđivanjem postojećih s ciljem da do kraja godine dosegnemo pro forma prihode od 500 milijuna eura i uđemo u top šest maloprodajnih lanaca.

Osluškujući potrebe kupaca i zahtjeve dinamičnog i izazovnog tržišta, pozicioniramo se kao najbolji izbor u svakom susjedstvu te pružamo i sitno i bitno što je kupcu potrebno uz ugodno iskustvo kupnje.

Isprintajte novost

Prikazane cijene su preračunate po fiksnom tečaju u iznosu od 1 EUR = 7,53450 HRK

Studenac - potvrđeni prijatelj svojih kupaca!