03.08.2022.

Studenac i ove godine podržao ATP Plava Laguna Croatia Umag Open!

Studenac i ove godine podržao ATP Plava Laguna Croatia Umag Open!

Teniski turnir ATP Plava Laguna Croatia Umag Open ove se godine održao od 22. do 31. srpnja, a posjetitelji su i ovaj put u Studenac promotivnom kutku mogli pronaći hlad i priliku za kratki predah i druženje. Osim toga, imali su mogućnost i priliku kušati i ukusni TO GO snack Studenčeve robne marke, kao i postati korisnik mobilne aplikacije Moj Studenac te osvojiti vrijednost za vjernost.

Briga o lokalnoj zajednici kao važna poslovna strategija i vizija Studenca

„Iznimno nam je zadovoljstvo što smo drugu godinu zaredom dio sponzorske obitelji Plava Laguna Croatia Open Umag. Brigu o lokalnoj zajednici i podršku sportskom, zdravom načinu života u Studencu smatramo važnim dijelom poslovne strategije i vizije. Stoga osobitu pozornost poklanjamo društveno odgovornom poslovanju te ćemo, između ostalog, u sklopu našeg programa „Korak bliže zajednici“ do kraja 2022. godine donirati pola milijuna kuna neprofitnim organizacijama i udrugama koji donose pozitivne društvene promjene. Kao kompanija koja je svoj poslovni put, rast i razvoj započela na Jadranskoj obali, a danas brojimo najveći broj prodavaonica diljem Hrvatske, s veseljem podupiremo i sudjelujemo u hvale vrijednim projektima koji uspješnim internacionalnim sportskim događanjima promoviraju našu obalu te potiču bavljenje sportom i brigu za zdrav način života, posebice kod mlađih generacija“, istaknuo je Michal Senczuk, predsjednik Uprave Studenca.

Studenac je prethodno već zakoračio na teniski teren i to u lipnju podržavši WTA turnir u Makarskoj, a istim smo turnirima imali čast pružiti podršku i prošle godine.

Fotogalerija

Isprintajte novost

Prikazane cijene su preračunate po fiksnom tečaju u iznosu od 1 EUR = 7,53450 HRK

Studenac - potvrđeni prijatelj svojih kupaca!