01.09.2022.

Studenac i ove godine razveselio prvašiće zaposlenika Studenca, Pema i Lonije s više od 100 školskih poklon-paketa

Studenac i ove godine razveselio  prvašiće zaposlenika Studenca, Pema i Lonije s više od 100 školskih poklon-paketa

Nova školska godina donosi nove avanture, ali i nove izazove, posebno za prvašiće kojima polazak u školu ujedno predstavlja i početak jednog lijepog životnog razdoblja. Osim za prvašiće, početak škole izazovan je i za njihove roditelje. Pripreme su već naveliko počele, a proces nabave školskih ruksaka i pribora zaposlenicima Studenca i nedavno pridruženih lanaca Pema i Lonije uveliko je olakšan. Naime, Studenac je svim zaposlenicima koji su roditelji prvašića i ove godine izašao u susret i darovao više od 100 školskih poklon-paketa koji uključuju školski ruksak, pernicu i pribor za likovnu nastavu.

Ovaj već tradicionalni školski poklon-paket Studenac je ove godine posebno usmjerio i na zaposlenike Pema i Lonije, koji su trenutno u procesu integracije i prilagodbe u Studenac mrežu. Integracija novopridošlih kolega postala je dijelom dobro uhodanih poslovnih procesa na razini više sektora i odjela u Studencu. Studenac integracijama pristupa ozbiljno, sustavno i pažljivo kako bi na najoptimalniji način organizirao uključenje novopridošlih timova u poslovne strukture i načine poslovanja kompanije. Stoga je Studencu kao poslodavcu iznimno važno da i zaposlenici akvizicija uživaju sve pogodnosti koje ostali zaposlenici Studenca imaju.

Darovi za prvašiće samo su dio pogodnosti za zaposlenike koje donosi Studenac, a ususret još jednoj školskoj godini Studenac sve za školu donosi i svojim kupcima.

Doznajte kako su se za školu pripremili prvašići zaposlenika Studenca, Pema i Lonije.

Isprintajte novost

Prikazane cijene su preračunate po fiksnom tečaju u iznosu od 1 EUR = 7,53450 HRK

Studenac - potvrđeni prijatelj svojih kupaca!