28.10.2022.

Godišnji susret poslovnih partnera Studenca: Who dares – wins, in new digital reality

Godišnji susret poslovnih partnera Studenca: Who dares – wins, in new digital reality

Inovacije i digitalizacija pokretačka su snaga promjena u svim industrijama te mijenjaju način poslovanja kao nikada prije u povijesti. One se događaju svuda oko nas, mijenjaju naše svakodnevne živote, poslovanje, poslovne odnose i način rada te pristup i razumijevanje potrošača i kupaca.

Upravo je to bila i ključna tema susreta strateških partnera Studenca održanog u četvrtak, 27. listopada 2022., pod nazivom „Who dares – wins, in new digital reality“.

Studenac – kompanija koja organski raste u proximity formatu usmjerena na inovacije

Naime, kako bi neutralizirali pritisak gospodarskog okruženja i pobijedili u uzbudljivoj budućnosti pred nama, uspješni se lideri sve više okreću digitalnoj inovaciji i naprednoj analitičkoj transformaciji poslovnih procesa, s ciljem osiguranja daljnjeg rasta i profitabilnosti.

“Studenac u budućnosti vidimo kao kompaniju koja organski raste u našem prepoznatljivom proximity formatu kako bismo bili još jedan korak bliže našim kupcima te postaje usmjerena na inovacije i podatke s ciljem povećanja učinkovitosti cjelokupnog poslovanja. Zahvaljujemo našim partnerima na podršci i radujemo se što ćemo zajedno s njima krenuti na novo putovanje”, izjavio je Michal Senczuk, predsjednik Uprave Studenca.

Susret poslovnih partnera obilježio i inspirativan panel o primjeni inovacija i digitalizacije

Susret poslovnih partnera Studenca obilježio je i inspirativan panel o primjeni inovacija i digitalizacije iz pozicije poslovnih stručnjaka i lidera kompanija, a sudjelovali su Ruža Tomić Fontana, glavna direktorica Coca-Cola HBC za Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu i Sloveniju, Nina Mimica, članica Uprave za inovacije u Studencu, Ivan Ostojić, član Uprave za razvoj poslovanja u Infobipu, Tomasz Marciniak, partner u kompaniji McKinsey Central Europe te Michal Senczuk, predsjednik Uprave Studenca.

Također, susret poslovnih partnera bio je izvrsna prilika za ugodno druženje i razmjenu iskustava i mišljenja u ugodnom ambijentu. Zahvaljujemo još jednom na suradnji svim našim cijenjenim partnerima uz koje osluškujemo potrebe naših kupaca i zajedničkim snagama spremno odgovaramo na njih!

Pogledajte galeriju fotografija:

Fotogalerija

Isprintajte novost

Prikazane cijene su preračunate po fiksnom tečaju u iznosu od 1 EUR = 7,53450 HRK

Studenac - potvrđeni prijatelj svojih kupaca!