16.12.2022.

Tradicionalni dubrovački Tratamenat u Studencu

Tradicionalni dubrovački Tratamenat u Studencu

Predblagdansko veselje u dubrovačkom hiper Studencu traje cijelog prosinca, a 15. prosinca održali smo sada već tradicionalni Tratamenat – predblagdansko druženje uz prigodne delicije, glazbu i zabavno kolo sreće za sve kupce i okupljene Dubrovčane.

Tratamenat je započeo u 10 sati ujutro u trgovini Studenca u Vukovarskoj 26, gdje je su sve građane dočekali bakalar i glazba uživo. Osim toga, svatko je mogao okušati sreću i zavrtjeti kolo sreće te osvojiti vrijedne Studenac nagrade – od bonova za kupnju do aparata za kavu.

Bila je to izvrsna prilika za druženje s našim građanima uz hranu i glazbu, ali i odlična uvertira u božićno raspoloženje i blagdanske radosti.

Niz pogodnosti tijekom prosinca u dubrovačkom hiper Studencu

Podsjetimo, građani su u hiper Studencu tijekom cijelog prosinca uživali niz pogodnosti i iznenađenja poput degustacije domaćih proizvoda, nagradnih igara te promotivnih vikend cijena i kupona. Osim toga, najmlađi Dubrovčani 6. su prosinca u hiper Studencu imali priliku upoznati se i podružiti sa Svetim Nikolom koji je za njih spremio slatka iznenađenja.

Blagdanski duh u dubrovačkom hiper Studencu prisutan je cijelog prosinca, stoga požurite kako ne biste propustili niz pogodnosti koje smo ovih blagdana pripremili za vas.

Fotogalerija

Isprintajte novost

Prikazane cijene su preračunate po fiksnom tečaju u iznosu od 1 EUR = 7,53450 HRK

Studenac - potvrđeni prijatelj svojih kupaca!