21.12.2022.

Tarik Filipović razveselio novog milijunaša!

Tarik Filipović razveselio novog milijunaša!

U omiškom je Studencu ovaj utorak bio sve samo ne običan radni dan, a Tarik Filipović zbog toga je morao obaviti jedan izuzetno važan poziv. Naime, Tariku smo povjerili sitan, ali čak milijun kuna bitan zadatak – nazvati i uljepšati dan sretnom dobitniku nagradne igre Studenca.

Među mnoštvom pristiglih kupona, u omiškom smo Studencu odabrali novog milijunaša – Berislava Mužu iz Topuskog.

„Ne mogu doći k sebi od iznenađenja i veselja. Stvarno nisam očekivao da ću baš ja postati milijunaš! Obavio sam kupnju i ispunio nagradni kupon u svojoj kvartovskoj Loniji koja je nedavno postala Studenac. Ukratko, jako sam sretan što sam baš ja za Božić od Studenca dobio ovako velik poklon“, kroz smijeh je izjavio iznenađeni novopečeni milijunaš.

Kupnja sitna, 1 000 000 bitna

Podsjetimo, nagradna igra Studenca "Kupnja sitna, 1 000 000 bitna" trajala je od 27. listopada do 1. prosinca ove godine, a u njoj su mogli sudjelovati svi kupci Studenca, Pema i Lonie. Za sudjelovanje je bilo potrebno obaviti kupnju u minimalnom iznosu od 50 kuna i kupiti barem jedan posebno označen proizvod te predati ispunjen nagradni kupon u posebnu kutiju u svom najbližem Studencu, Pemu ili Loniji.

Kako bismo blagdanskim duhom upotpunili izvlačenje sretnog dobitnika, sve okupljene dočekale su brojne nagrade, ali i tradicionalne blagdanske fritule.

Od srca čestitamo sretnom dobitniku, a ostalim sudionicima zahvaljujemo i poručujemo da ne odustaju jer im i u 2023. Studenac donosi brojna iznenađenja i prilike!

Fotogalerija

Isprintajte novost

Prikazane cijene su preračunate po fiksnom tečaju u iznosu od 1 EUR = 7,53450 HRK

Studenac - potvrđeni prijatelj svojih kupaca!