Studenac market
22.12.2022.

Proglašeni „Naj zaposlenici orijentirani na kupce.“

Proglašeni „Naj zaposlenici orijentirani na kupce.“

U veselom blagdanskom raspoloženju s pjesmom, plesom i nagradama ispratili smo iznimno uspješnu i dinamičnu godinu na izmaku. Već drugu godinu za redom, na našem božićnom domjenku, istaknuli smo i nagradili naše „Naj zaposlenike orijentirane na kupce“ te smo zahvalni na njihovoj predanosti, orijentiranosti na zadovoljstvo i pozitivno iskustvo naših kupaca.

Dobrila Juričević, „Naj zaposlenica orijentirana na kupce“ osvojila je prvo mjesto i nagradno putovanje po izboru u vrijednosti 7000 kuna. Zaposlenice Darija Jurica, Ljiljana Marković, Mirela Lukšić i Nives Ribičić nagrađene su putovanjem po izboru u vrijednosti 5000 kuna dok su preostale kolege Adela Grubišić, Ana Jutriša, Ankica Šarić, Božena Komadina, Danijela Fero, Irena Bulović, Iva Rigo, Ivan Brzović, Janja Alfirević, Katica Tomičić, Lucija Kršlović, Marija Barišić, Mia Zarić, Milovanka Kreti, Mirna Poša Delegat, Petar Bošković, Slavica Popović, Slavica Zrno, Tonći Barić, Tonka Smoljanović, Vesna Rašić, Katarina Burić i Ankica Cvrk nagrađene s poklon bonom u vrijednosti 1000 kuna.

Uspješni rezultati koji su za nama ne bili mogući bez svih naših kolega u cijeloj Studenac mreži te smo zahvalni na svakom našem zaposleniku i iskreno se radujemo novoj godini i izazovima koji su pred nama.

Djelić atmosfere na našem božićnom partyju pogledajte u fotogaleriji.

Fotogalerija

Isprintajte novost

Prikazane cijene su preračunate po fiksnom tečaju u iznosu od 1 EUR = 7,53450 HRK

Studenac - potvrđeni prijatelj svojih kupaca!