28.12.2022.

Studenac otvorio vrata svoje prodavaonice na Gornjem gradu

Studenac otvorio vrata svoje prodavaonice na Gornjem gradu

Studenac, jedan od vodećih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj, ujedno i lanac s najvećim brojem prodavaonica, krajem je prosinca otvorio svoju prvu prodavaonicu na Gornjem gradu, živopisnom zagrebačkom kvartu. Lokacija prodavaonice Studenca nalazi se u Ćirilometodskoj, ulici koju krase građevine od povijesnog i kulturnog značaja.

Bilo da su na Gornjem gradu turistički, u romantičnom istraživanju intrigantnih i zanimljivih uličica, poslovno ili ako pak taj kvart nazivaju svojim domom, sada kupci imaju još jednog susjeda, i to onoga koji ima 'i sitno i bitno'. Naime, Studenac prepoznaje važnost Gornjeg grada za Zagrepčane, ali i općenito važnost svog formata za građane diljem hrvatske metropole i zato se prigodnim asortimanom i bogatom TO GO ponudom idealno uklapa u potrebe urbane sredine.

Također, daljnjim otvaranjem svojih organskih, ali i preuređenjem te rebrandingom poslovnica preuzete Lonie, koji će biti dovršeni do kraja prvog kvartala sljedeće godine, kompanija nastavlja jačati svoj položaj u Zagrebu.

Studenac je otvaranjem prodavaonice još jednom pokazao kako spretno koristi prednosti svojih malih formata koji objedinjuju pozicioniranje na ključnim lokacijama i pažljivo osmišljenu ponudu na korak do kupaca.

Isprintajte novost

Prikazane cijene su preračunate po fiksnom tečaju u iznosu od 1 EUR = 7,53450 HRK

Studenac - potvrđeni prijatelj svojih kupaca!