Studenac market
14.03.2023.

Studenac sudjelovao na UNIST Career Speed Datingu

Studenac sudjelovao na UNIST Career Speed Datingu

Sektor ljudskih potencijala Studenca s ponosom se odazvao i predstavio studentima splitskog sveučilišta na drugom UNIST Career Speed Datingu u okviru Dana karijera i nastavnih baza 2023.

Nakon uspješno održanog prošlogodišnjeg izdanja, UNIST Career Speed Dating 2023., opet je oduševio studente i poslodavce. Ovo događanje koje obuhvaća posebnu kombinaciju brzog spoja (eng. speed date) i razgovora za posao održano je u četvrtak 9. ožujka u SPINUT inkubatoru Sveučilišta u Splitu, a u organizaciji Ureda za upravljanje karijerama Sveučilišta u Splitu i Sveučilišnog odjela za stručne studije.

Događaj je omogućio uključenim poslodavcima da studentima predstave sebe, studentske poslove ili programe studentskih praksi koje nude. Studenti su imali priliku predstaviti se poslodavcima 5 do 8 minuta te dobiti povratnu informaciju o dojmu koji ostavljaju i mogućnostima za napredak.

Naša voditeljica HR projekata Biljana Kostović kaže kako je organizacija bila izvrsna te da se Studenac unaprijed bilježi za sudjelovanje i iduće godine.

Studenac kao tvrtka koja snažno raste te prati trendove u poslovanju

"Uvijek nas vesele događanja gdje imamo priliku upoznati i družiti se s mladim i talentiranim ljudima. Nova i svježa snaga, ideje i kreativnost vjetar su u leđa svakom poslovanju i organizaciji. Smatram da smo studentima uspjeli prenijeti vrijednosti i misiju Studenca te ih zainteresirali za rad u kompaniji koja se snažno raste i razvija te prati trendove u poslovanju. Zaista vjerujemo da će upravo oni u dogledno vrijeme biti vrijedni dio naše kompanije kako bismo zajedno rasli i razvijali se".

Isprintajte novost

Studenac - potvrđeni prijatelj svojih kupaca!